Det ONDA finntestet! >:D muhahahaha

Hihi Moa gjorde ju ett superfinnit finntest som alla kan ta. Men om du nu vill veta om du är finnond så är de rätta svaren:

Hamburgare eller Fisk? Hamburgare
Cola eller medisin? Sprit
Beatrice eller Marcus? Lord Voldemoa
Kärlek eller hat? Hat, ondskaaa
Vänner eller falska vänner? falska vänner ofc!
Makt och rikedom eller demokrati och blommor? makt och rikedom och världsherravälde!
Donken eller sushi? Donken
Död eller fred? Död död döööd!
Finnar eller vårtor? Finnar och vårtor! :o  >:)

tips!
Glöm inte bort att skratta muhhahahaha för en äktafinnkompis älskar att byta ut o mot u! ;)

Lycka till med att bli superevil! Vem vet du kanske kan bli nästa voldemua?


Ännu en finnig dag :)

hej alla finnar och ni andra.
Idag i skolan fanns det igen ingenting att äta till luch. Fuck åsö snart byter jag skola till någon som har råd med mat till  alla!
Jag har tappat bort mina nycklar så idag när vacktmästarn skulle knippsa bort låset på mitt skåp som kom det en massa sjuor och ställde sig och kollade på och filmade med sina små mobiler. De tyckte att det var supercoolt och sa att det kom eld när han krossade det och allt. Awwww det var säkert deras första knippsning! Så söta! Typ min 3e.
Aja sen fick jag veta att vi har ett prov imorgon och ett nästa torsdag. Yey kan det inte vara lite fler prov?
Skippade ctyskan idag för jag höll på att gå under av hunger.
Nu sitter jag här och finnmyyyser och snart är det mat yey!




Finntestet


Frågor

Vad e de coolaste man kan vara? Finnkompis
Vad e de töntigaste man kan va? 95a och Hitler
Vem är finnkungen? Marcus
Vem är finnguden? Marcus pappa
Vilka är finnkompisarnas ärkefiender? Beatrice, Lisaplace och Anneli

Antingen eller

Hamburgare eller Fisk?
Hamburgare
Cola eller medisin? Cola
Beatrice eller Marcus? Marcus
Kärlek eller hat? Kärlek
Vänner eller falska vänner? Vänner
Makt och rikedom eller demokrati och blommor? Demokrati och blommor
Donken eller sushi? Donken
Död eller fred? Fred
Finnar eller vårtor? Finnar

Grattis du är helt och hållet en finnkompis du är supercool och vill ha fred och blommor och massa snälla vänner

Finnbästalåten<3


sååå bra mihihi

MMM CHoklad

heej alla! Just nu e ja as sugen på choklad, men har lovatr mig själv att inte köpa mihihi. Ska nog ta nått o äta eftersom ja e en tjockis och äter mat hela tiden. XOXO MOA

Yey alla är glada och inte hungriga :p

Yey hej alla! :P
Här kommer en liten eller två pic från när finnkompisarna hade roligt förut!




Mössa

Tjoho alla. Glömde berätta att när ja va på väg hem ida kom de fram en afrikan och börja snacka om min mössa han tyckte den va jätte fin och ville ha mitt numer så ja gav de till honom oså ville han hänga me mig nån dag och snacka om mössor och andra roliga saker. Oså fråga han mig typ 10 gånger vart ja skulle så ja börja undra om han hade minesluckor eller nått men han va snäll. O han tyckte ja va vacker och att han va intresserad av mig haha. XOXO MOA


YEY!

Hej alla finnar.
Idag hade vi soprov som nog gick sådärrrrrr. Sen hade vi lunch men det fanns inget att äta för maten hade tagit slut. Jag höll påå att dö av hunger och dessutom mådde jag dåligt så jag gick hem. Hihi och hemma hade vi chips och pizza, dags finnilisious! ´Mumms assooo!
Sen var jag på vår teater och det var ju kul! :)
Nu är jag hemma och ska dricka te och jag hoppas att vi inte har några läxor som jag inte vet om! :o Oooooops!

Vissa kan balansera ett äpple på huvet och andra kan inte! :)

FACEBOOK

GISSA VEM SOM LA TILL MIG PÅ FACEBOOK?? MARCUS FALCK! Kung Marcus

Marcus oold


Tjuhu

Heej alla! Har sovit tills nu så har inte hunnit skriva nått och Sally värkar inte heller ha skrivit nått. Men iaf har inte så mycke att säga men ida hade vi prov och de gick väll bra svara på alla G och VG frågor, yeaay Moa har blivit pluggis. Ikväll hoppas ja att de går nått kul på tv eller nått som ja kan kolla på mihihi. XOXO MOA


Sova

Heej alla FFns! NU ska ja typ soova för de e såå mysigt väder ute att sova till mihihihi. Imårn e de tråkig skola likke alweys såå de kommer bli tråk, får se om ja går hem imårn mihihi. Iaf godnatt alla Puss och kram XOXO MOA


Åsöjoggen o ja e skadad :O

Ida va de åsö joggen. Jag, Karin och Sally hann precis i mål mihihi så de va bra. Oso har ja tagit kort på mitt fina bandarge (typ).

hahaha camel balls x)


fiiiin

fiiiin


Nytt djur varje söndag (Hellre än beyonce iaf!)

Idag frågade en liten söt sjua om vad vi skulle välja: att åka till riga och träffa Beyonce eller få prova på att vara ett nytt djur varje söndag. Alla valde att få vara ett nytt djur. Hihi fett coolt det vore!


Så här skulle det kunna se ut på några söndagar: Grissally, bäversally, elefantsally, flugsally, vandrandepinnesally och valsally (mitt gamla öknamn buhuhu! Nej då x)

Gogos

Haha kommer ni ihåg? x) Va cool man var då asså!


Nämen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Hej igen alla! :) Idag har jag vart med elin och inte hunnit uppdatera något. Vi gick runt lite. Sen gick jag hem och städade hela lägenheten och nu ska jag få 300 kr yey, det behövs verkligen! Sen snart ska jag plugga men ska nog köpa lite chips först kanske hihi. HiHI.
Aja det finns inte så mycket att säga förutom om framtiden. Här är den: Imorgon har vi åsöjoggen fuuuck, sedan har vi då prov på tisda som jag tyvärr måste plugga till ida. Sen en vecka innan jul ungefär ska jag till thailand. Så där har ni hela framtiden, eran oxå. Och inget annat kommer att hända. Inget. Lite synd faktiskt. :)

cya
xoxoxoxoxoxoxox salllyyyyyyyyyyyy


Det var allt från finntvillingarna!

Yeay videos


Ett brev till mig själv om 30 år

Kära Sally!
Vis den här åldern har du antagligen dött av alla russin. Om inte, yey!
Så om du nu inte är död så bor du ensam i en tvåa i en liten by utanför stockholm eftersom att ingen utom alla storbloggare kommer att ha råd att bo inne i stockholm, inte ens i tensta! (Föresten så kommer tensta att bli even moore fancy än ö-malm!) Ditt ena rum har du fått göra om till ett jättestort akvarium åt din mal som vägrar dö och har blivit ca 2 meter. Du älskar honom, men han är farlig och du kan inte sova på nätterna för du är rädd att han ska bryta sig ur sitt akvarium och atackera.
Du jobbar som biljettrivare till en rymdfärja. Hela dagarna står du halvsovande och river och river. På kvällarna går du till en bar och kollar på nyheterna där Sveriges diktator Carola talar till sitt folk. Sen går du hem och matar din jättemal med ett kilo alger.
USA finns inte längre för Mexico har blivit en stormakt och tagit över hela nordamerika, och de är inte nådiga! Barack obama har flytt till Korea, världens nya sverige.
Du samlar ihop pengar för att ha råd att åka till Frankrike och se en utställning om Ipods, som är superretro nu.
De flesta av dina gamla vänner har lämnat jorden som ju inte är så mycket att ha längre, och flyttat ut i rymden. Dina nya vänner är också biljettrivare eller rymdskrotstädare.
Sovjetunionen har återuppstått och hela din familj har flyttat dit. Man har återupplivat Michael Jackson och han är lika olycklig som någonsin.
Tre år senare kommer du att släppa en skiva och bli superkändis. Du ser till att bli av med malen, köper alla rymdfärjor som finns, samlar ihop dina saker och flyttar du också till sovjetunionen där du blir bonde.

Japp, detta är vad jag tror kommer hända. Sen får vi ju se om allt stämmer...

minnen minnen...

Idag var jag på promenad med pappsen och min bror. Det var nice. men något hemsk hände! Vi gick till donken men jag var inte sugen! Ono nått håller på att hända! Jag misstänker att Beatrice är tillbaka... Men sen gick vi till ett fik och ja åt en massa kakor så det är väll lugnt tror jag...?
Nu har jag städat Pommfritius äckliga akvarium. Han är så fin! Och han slutar aldrig växa, nu e han 8 cm i februari var han typ 3 cm. Superfin!
Ikväll ska ja trefa karin, siri och såklart Mua. Sen får vi se. Hahahahaha.


Haha i 8an :)

Coola bilder o fint hår


Gårdagen

Tjoho alla sorry för dålig uppdatering. har varit me Karin och hjälpt henne lite och så. Igår börja de me att ja o Sally träffa Siri som sa att vi skulle till hennes på g som va i hamarbyhöjden så vi stack ditt och kolla på fotboll me han och hans kompisar. Sen gick vi upp för hamarbybacken (värsta omvägen asso). Fick 3 tagbollar i rumpan ramlade i lera och så mysigt yeah. Iaf sen skulle ja och Sally till vitan för att träffa Emmy men hon hade stuckit. Meen iaf så vart de en bra dag/kväll. Sally tog bilder som hon kanske kommer lägga upp vem vet mystiskt.

Ikväll ska ja träffa Karin, Siri och Sally igen oså får vi se va vi ska göra för nått wiho!

XOXO MOA

Bästa finnlåten ever :)


Moa hälsar!

Heej Karin! om du ser detta så vill ja att du ska veta att ja inte har nåra pengar på min mobil så ja kan inte smsa tillbaka till dig, hoppas du har sålt mycke korvar lille KorvKarin. XOXO KorvMoa

Sally hälsar och har ingget att skrivvaaruanfa

Hej alla 95or och alla snälla :)
Nu är vi hema hus mua och mua ska äta. Sen ska vi trefa siri och karin och kanske nåra fler. Och... Kanske... Å sen får vi se vad som händer mihihihihihi. :)
Idag var dagens finnilicious en hamburgare, ooops :) Har typ inga pengar kvar men så är det om man är finnkompis som dessutom har fattiga  vänner. Wohoooo!

Finnfest

Tjoo everyone! Ikväll e de juh freda wihoi och de betyder finnfest! Ikväll ska ja träffa Sally, Siri, Karin, Emmy och Tove, va ja vet just nu iaf hihi. Uppdaterar lite mer senare XOXO MOA

WOHOOO


Videos all eyes on mee!


haha gamla videos on meee


Finnslim

Heej vänner anonyma Sara och lite andra! Ida har ja varit me Karin the hole day. Vi va först och simma på forskgrenska wiho de trode ni inte om finnfreinds va mihihi! Sen kolla vi på Idol me syster oxå och åt chips och drack cider för vi ville bli onytiga igen. AJaa orkar inte uppdatera merida i think XOXO MOA


Gamal video på mig och Sally när vi snor en vagn i våras. la upp den igår på youtube.

Glöm ej bort att ja heter KorvMoa på youtube mihi it can only be one korvmoa the one and only asso

Totaii

Här är lite bilder från idag:


Moa blev oskyldigt påhoppad och nedslagen av mig idag i skåphallen...


HAHA ja ägde henne så hårt moa sx på att slåss!


Jag bredvid moas medvetslösa kropp .)


Efter skolan gick jag helin och ratri till ringen. Ratri, om du ser det här så har jag utan att fråga om lov lagt upp en bild på dig med namn och allt på internet men det kanske du redan har sett.


Haha den här bjuder jag på men ni får inget annat för ni är redan bortskämda! >:(

Det är koolt med hjälm!

Ska cykla nu en snabbis cya


hot bloggtipps!

Här är ett tips från en finnigblogg: http://rosasvavandemoln.blogg.se/ Här har vi en tjej som totadissar alla fjortizbloggar! Ouf! Tzzz.


FinnMoa tips

Ladygaga <3


Hälsning från finnkompisarna

Heej alla läsare! Vill bara säga att ni får komentera lite mer fuckers!!!!! VI vet att ni e många som läser men inga komentarer harro? och om ni har frågor så svarar vi gärna som ni vet, PUSS OCH KRAM XOXO //FF


Tanter är finniga!

Här är en eller två bild på världens finnigaste tant Iris Apfel x) Hon älskar att se fin ut! :)




WOHOHOHO

Tjuhu alla förutom 95orna. Iaf ida har ja varit me Sally om ni nite fattat de så läs nedre inlägget. Ikväll e de idol kul kul oså e de Heroes woho längtar! FINNFREINDS FUCK YEAH! So lick my butt and suck on my balls.

Finnfilm recension

Hej frinds!
Idag efter skolan gick jag och Moa och hyrde en barbie film. DEt var mycket bra, fylld med många klassiska karaktärer och några söta men  dock hjärnskadade röksvampar med hår. Filmen får ett plus i kanten för att den var så romantisk och tog upp viktiga ämnen som ligger finnkompisarna varmt om hjärtat som t.ex. mobbing, fame, blont vackert hår, finondska och djur med mentalproblem! Den var spännande men ibland lite väl lässkig. Finnkompisarna har anledning att tro att de som skrev filmens manus är gammla hippies, yey. 
Barbie filmen får 5 av 5 goldenfinn!


Finnmyyys vafan!

Nu en sådan här ruggig kväll ska jag passa på att finnmyyysa lite. Vissa av er som läser och som är födda årtalet 1995 verkar inte ha hängt med i vad finnmyyys egentligen är. Här kommer då förklaringen, finnmyyys är:


En kopp varm choklad med grädde en regnig höstnatt...


En massa myskuddar...


en skön finnig säng att gosa i...


Din allra mjukaste pyjamas...


Och kramar!

Så kort sagt så är finnmyyys allt som är mjúkt och mumsigt och myyysigt. Man kan bara finnmysa på hösten när det är mörkt. Om man bor i Thailand kan man INTE finnmyyysa.

Tyvärr har finnmyyys också en mörkare sida. Det kan nämliga också vara när man ropar "finnmyyyyys!" och sedan gnuggar in sin knoge hårt i sidan på någon vän. Tyvärr.

Smartemon

Smartmon e mitt diggi djur som kan komma ur sin pokeboll i diggivärlden. Han älskar matte, no och att ha tråkigt men han gillar roliga saker oxå. Smartmons vänner e crackamon och tjejmon som e Sallys och Karins diggidjur. Smartmon e en blandning mellan en pingvin, anka och en forskare. XOXO MOA <3


Hans brix


Finnmobilen hälsar

HiHI HEJ ALLa!
Ono verkar som att jag har fått tangentbordsdyslexi! :o Iaf nu ska jag strax kila iväg till teatern woooho! Se ya!


För att make up för att jag inte har skrivit så mycket idag kommer nu den här fina bilden på den hemliga finnmobilen som ju kan flyga och transformera sig och tala.
den brukar säga saker som:
"Jag vet inte om det här är en särskilt bra ide, finnsally, glöm inte bort att..."
"Ono vi får inte lov att vara där inne!"
eller...
"Oo de här kan inte betyda annat än trubbel!"

Lesbian Vampire Killers

Nuu ska ja kolla på Lesbian Vampire Killers woho! Lesbien vampyer gueen Camilla!



XOXO MOA

Moa toa hiss diss kiss

Heej everyone! Ska snacka lite Svengelska woho! Nu ska i going to hiss and diss in finnspråk finnit and totalynotfinn



LADYGAGA Hoon äger helt änkelt whoho best best best best best. Alla hennes låtar e bra och om hon e manskvinna e de jhuh as coolt! Inte för att ja tror hon e de men vissa säger juh de.

Färga håret. Super kul juh hihi har inte gjort de så många gånger men de e kul o testa nya saker inte för att de e så stor skillnad på de ja testat! Men om ja skulle passa i grönt hår skulle ja luuungt färga de grönt!


Tvillingar. E de besta som finns man ser juh ut som varandra och kan hitta på massa bus! mihhihi



 
Disney stjärnor. Typ som Jonasbrothers, Selima gomes och HSM. I Camprock, Hsm och another cinderella story blir dom kära i varandra för att ha lyssnat på nåns röst när dom sjunger. Såå laaame... Och de ska alltid va nån som e populär som inte kan få killen ono såå förusägbart... Bläää

Krig.  Varför kriga när man kan ha fest?? fuck krig it's not värt it. Alla bara dör och man tjänar inget på de.



So vecka. Fuuuck so vecka, de ända man gör e o skriver i 6 timmar, super kul! Yeaay. Aja de gick bra på mitt prov tror ja mihihi.


Freeeshh ny

Heej alla vänner! Ja håller på att färga håret just nu. De ska bli mörkare eftersom om ja färgar mitt hår ljusare kommer de bli orangest och de vill ja inte. Ida har mamma köpt en ny ögonbrynsnoppare åt mig så ja e jätte glad just nu för äntligen kan ja noppa mina ögonbryn igen woho!! Har väntat på this moment for a looong time pujss och kram alla galna faaans. XOXO GossipKorvMoa

Skoooola

Heej alla! Ida e de skola.... like allweys hmm stavas de så... Iaf de ska bli kul pause noot. Hoppas ja klarar hela dagen puss en Trött Moa som gick upp en kvart tidigare -.-


lite coola punkers från pride

Cocospopcorn wuuuups!

Hellu ffs!
Idag var det kul. Först satt ja på kungsholmen som är jättefint och läste en tidning. Sen gick jag till stadshuset och fotade som en turist. Sen träffade jag finnkarin och vi gick runt i olika affärer, jag köpte en SVAMPBOBCHOKLAD!!!!12211! och sen åt vi lite pasta och så. Nyss var vi och Siri på bio och såg chanel filmen. Den får 3 goldenfinnar för det var väldigt förutsägbar. När jag sa att "nu kommer den här killen dö, han kommer att köra ihjäl sig nu" så sa karin å siri neeeej då. Sen så gjorde han ju de såklart och då trodde karin cocoshuvet att det var hon som hade sagt att han skulle dö x) Aja vi andra vet ju att det var jag som sa det!
Nu är jag hema och ska läsa om Stahlin,myyys. Hade inte med mig kameran så jag kunde inte fota dagens finnmat tyvärr :( Men det var popcorn och en cola!


Hahaha idol


Bulgarien idol



Orginalet


Gamal goding i finnkompisarnas gang!

What what in the but


Finnfilm

Heej finnMoa ska tipsa om finnfilmer!


På första plats Torkel i knipa!!!



Handlar om en kille som heter Torkel och han har då ångest och vet inte va han ska göra... Sen finns de en fet ko i klassen som alla hatar och sen hoppar hon ut genom fönstert och alla blir glada. Dom har en psyko lärare som älskar djur och skriver låtar om fatiga barn i Thailand. Han vill då att dom ska åka på utflykt för att döda salamandrar! Ono. 5 goldenfinnar för den filmen


ats Team America!



Hanlar om en 5 americaner som ska rädda världen från terorister och nordkoreas diktator Kim jong ilsom försöker ta över världen. Kim jong il dödar Hans blix för att inte bli påkomen me hans hemliga vapen göma. När en i Team america dör såå försöker dom hitta en ny som kan va me i deras team. Super bra film får 5 golden finnar +++++

På 3 plats Saningen om rödluvan



Hanlar om va som igentligen hände i rödluvan. Alltså de finns en super skruk som försöker få tag på mormors hemliga resept och rödluvan försöker göra allt för att skydda de. Hennes mormor låtsas vara en helt vanlig mormor som stickar och sitter hemma vid brasan när hon igenligen är och tävlar i snowbord. 5 goldenfinnar +++++


Lite låtar från filmerna






Finnkompisarna gives it right back at you!

Postat av: näspetande 95a

hallå nej! är det inte så att finnkompisarna bara får vara intresserade av finn marcus?? :O hö är du otrogen finn moa? dålig still ni finnkompisar har!! jag är besviken.

Hej näspetande lilla 95a!
Nej vi finnkompisar behöver inte bara vara intresserad av Markus, vi får tycka att andra är snygga om dom är äkta finnkompisar eller finn VIP. Annars går det tyvärr aldrig... Men iaf så får vi gilla andra finnar än Markus, han är ju gift med Karin! Det verkar som om att du har missat en hel del, för alla vi i gänget är ju ihop med någon så att ingen blir utanför och ledsen. Men vi måste alltid sätta Markus i första hand, han är ju världens bästa finnkungen! Markus är ju vackrast så det är inget problem. Tyvärr får man då inte gilla ZAC EFFRON för vi hatar han!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 men han är ju ingen finnkompis så det funkar ju ändå inte mihihihihihi
Hoppas du fick svar på din fråga och glöm inte att använda stor bokstav vid namn och ny mening, kommatäcken och allt annat som du tyvärr har missat! :)


Såhär går det om man blir förtjuust i en ickefinne...
Hon på bilden är då Moa när hon ett tag inte hade så mycket finnar och killen är Hugo som ni nog ser!


En ny finndag!

Heej alla! Ida har ja ingenaning om va ja ska göra men ska försöka ta mig ut iaf! Kanske hade tänkt klippa mig ida, men de har ja juh sagt i 3 veckor nu såå vet inte om de kommer bli av... Aja får seee.

Puss och Kram XOXO MOA

Gammal bild på mig och Sally  i 7aaaan haha seeer drogad ut


Finniga musiktips

Här kommer lite finniga musiktips från er vän finnsally!

Pink Floyd - We don't need no education


White Lies - Price of löwe


Fever Ray - I'm not done

Dagens hottieee enligt moa toa


Charles Matthew Hunnam hihihimihihihi

Inget inget inget inget woho

Heej alla!!!! Moa is here. Ida har ja inte gjort nått, verkligen ingenting! Därför har ja inte orkat blogga. Iaf ska snart sova ja e aaaas trött. Hihi aja godnatt fuuuuckerzzz!!


XOXO MOA

Igår :o

Här är bilder från allt som hände igår :o


Dagen började bra på donken och alla var glada och filmade!


Mums!


hemma hos karin kom det en snel säl som ville vara med :)


som sagt väldigt snäll :)


Och jag var också snäll :)


Men sen blev det bråk mellan mig och karin. Alla grät och var ledsna och sälen försvann!


Som sagt alla grät och skrek :o'


Men sen vart allt bra och jag hittade en fin hög med stenar som jag tog med mig hem att ladda finnkatapulten med:)


En hälsning från Moa till alla hästälskande 95or där ute!


dagens finnmat

Nu ska jag försöka börja med att lägga upp bilder på något onyttigt som jag har ätit under dagen. Här kommer den första! :)


Dagens finn

Hej alla finniga vänner! Idag har jag varit på stan med mina föräldrar och köpt lite finniga saker oooch fikat och sånt :) Hihi. Ikväll ska jag nog plugga lite och mer vet jag inte.. Kankse typ äta chips och skriva långa brev till zac effron my babe, vi får helt enkelt seeeeeeeeeeee. Lördakvällar är zaceffronkvällar som jag brukar säga! :) och så kan man juu passa på att lägga på lite i vikt när man ändå är hemma! Eller vad tycker ni, kära finnläsare? :)

Hashichi ska snart åka till ryssland och ta hand om hemlösa hundar igen. Hon kommer tillbaka med en massa hemgjord vodka!


Gör mig redo för allt

Håller på och gör mig klar nu ska jag träffa moa och sen ska vi nog hem till karin och vi planerar att se hanna montana the movie. Hurra finnmyyyys!


Finnkompisarna svarar på läsarnas komentarer



Postat av: Cool 95a heter carolina
Halllooooo de e juh hästarna från spirit! hästar är mitt liv och ja tycker ni borde skriva mer bra saker om dom kram hemlig 95a från umeå


Hej din n00b. Ja det kanske råkar vara hästarna från spirit men det betyder inte att vi gillar dom! Och vi har inte sett filmen om du tror det! ... Finnkompisarna gillar ponnies och inte hästar och vi kommer never ever att börja skriva om dom! Kanske något litet inlägg men det kommer inte att vara något bra iaf! Dock kan det hända att det kommer upp något litet inlägg om PONNISAR. Så leave finnbloggen, anonym 95a, and never come back! >:(
Och ta dina nya häst cowboy byxor med dig!

/Finnsally

Glöm inte att fråga på! Finnkompisarna älskar att svara på komentarer!

3 vännerna och KorvMoa!

Ikväll går de 3 vännerna och Korvmoa såå bra serie går klockan 8 22.00 på Disney XD





Videos

 

Donken ida lite videos


Svar på tal yeay

Heeeeej ja e än kool nitifema på 13 år hihi. Ja undrar en sak, om maan treffar er på stan och vill ta kort med er eller be om era atografer får man göra de då? PLzz svara på minn froga <3<3

Hej "cool nitifema". För de första måste ja säga att du suger på o stava, har du dyslexi eller e vänsterhänt? För de andra e du 95a inte nitifema wtf??! Iaaaf du suger helt enkelt och vill ha våra autografer så du kan skryta för dina så kallade "vänner" att du e bff me finnutvalda meen neej de kommer du inte få göra för ingen 95a får de såå ttyn, och om du inte vet va de betyder så TAK TO YOU NEVER



Om ni har fler intresanta frågor maila oss finnkompisar så svarar vi gärna! [email protected] eller [email protected] XOXO MOA


Yeaay muusik



FINNFEST FINNFEST FINNFEST!!


Today it's freeedah woho fuuuck yeaaah!!!

Yeaay som rubriken sääger iaafuuaal sååå ska ja, Sally oh Karin ha chill kväll ikväll som betyder: (översättnig) FILMKVÄÄÄÄLL. Vi ska typ kolla på Hannah Montana the movie!! längtar redan.


Fina underbara vänner på donken hihi och ibland ashmeed och lisaplace


XOXOXO MOOOA PUsss fffss!!! damp


Finndjur

Finnkompisarna hatar skalbaggar men annars älskar de alla djur och djuren älskar dom! Här har vi några söta medhjälpare som är djur:


En söt kanin som lyder alla finnkompisarnas order!


Marsvin är både gulliga och supersmart!

Se upp!

Varning!

Så här ser Beatrice ut på riktigt! Lita aldrig på skalbaggar, det kan vara hon!






Finnkompisarna <3 Balader

Om det är något som finnkompisarna älskar så är det cheesy ballader, hihi. Här har jag letat upp några finfina låtar som ni 95or kan lyssna på haahaha x)

Journey - small town


Det här är en konstig variation med vackra hästar hahah x)

Elvis presley - always on my mind


Mabey Iiiiiii :)

Camelot - if ever i would leave you



Vackert vackert!

Moa Dansar coolt!!

Heej alla!! Har kommit hem nu hihi iaf tänkte vissa 3 videos på när ja dansar wiho




Karin sjunger en kärlekssång

haha kaarin :D


Lite coola finnprylar som finnkillar gillar!

Heej eftersom de e vissa killläsare som tycker de e bögit me bloggar ska ja göra ett coolt inlägg om coola killprylar som killar gillar wiho!

Playboy, alla killar gillar de woho!

coola flygplan


Jessica alba (helst naken)

Krrriiiiig! veem gillar inte att döda folk lixåååm

Starwars blandat me family gay

Leeeesbiaaan! (bara om de e snygga tjejer)


Vaaapen!

leego



Oooch till sist...

Dataspel som tex Cs e mycke populääärt...


En finnkompis liv...

Lite bilder från idag med min hemliga kamera...


Moa som gillar svamp


Haha LIIIISAPLAAACEEE


Finnkompisarna uppskattar kakor. Speciellt om de bara kostar 9 kr!


Ett bröd som väger 5 kg...

Finnkompisarna hissar och dissar skolämnen! :o


Finnkompisarna gillar sience :)
Finnkompisarna har lärt sig att leva med skolan men... Här är då en lista på ämnen i skolan som finnkompisarna INTE gillar:

Finnkompisarna avskyr

Matte, det behöver inte förklaras det är svårt och tråkit och finnkompisarna behöver tyvärr extramatte :(

Engelska, är offtast tråkit. Jag tycker att det för det mesta är förenkla saker vi gör. Och sen har vi ju en lärare som hatar finnkompisarna oxå!

Svenska, är supertråkit och tyvärr blir vissa ickefinnar favoriserade i av läraren. Man får aldrig läsa några roliga böcker. Man får inte sitta med andra finnkompisar heller.

Spanska är hemskt. Läraren är konstig och man får göra samma saker och och om igen. Senast jag lärde mig något nytt spanskt ord var ju då i femman.

Gympa vissa av finnkompisarna har lyckats höjja sig i betyg och ibland är det roliga saker men för det mesta är det bara onödigt och svettigt...

No är oxå för det mesta jobbigt och tråkit, fast idag var det roligt. Dessutom är lektionerna lååånga och alla bara pratar och vägrar lära sig.

Finnkompisarna uppskattar

Bild tycker vissa finnkompisar är roligt medan andra hatar det. Man får inte rita vad man vill och läraren målar på ens bilder.

Syslöjd tycker vissa finnar är superduperkul och vissa inte men  det är i alla fall myyyysigt som moa skulle säga hahahahah

Finnkomisarna älskar

So är kul! Det var roligare med Pärri men Gunnar är helt ok. Dessutom är det intressant.


Evil finntvillingar och sånna där...

Men hellå där nu är det jag, sally, som inte har uppdaterat så mycket :O Omg what is going on? Egentligen inget förutom att jag har tyska c när alla andra får gå hem och mysa. Men det var jättekul idag för alla som går där är går i matteklassen, så är det varje år. Och dom kan man ju mobba för dom är ju så svaga och lyder allt som man säger till dom.  Haha! Finnondska!! I slutet var alla jättehungriga för vi svallt och alla skrattade å sen skyllde vi på att de går en tjej i åttan i vår grupp som är jättebra på tyska. Allt är hennes fel!


Haha de onda barnen i shining. Dom är finnkompisar VIP.

Fiinnuppdates

Heej nu ska ja ut me karin kanske och vi ska filma nya video uppdatesd för bloggen ciaao! puss xoxo Moa

Hata matte!


Moa bratz dooll

Tjoho Heej ida har ja varit me karin vii kollar på smala susie som vi inte har hunnit kolla klart på. Seen vet ja inge mer om dagen.

Visste ni att de har kommit en korvmoabratz dooll som man kan köpa i br eller toys "r" us wiho såå köp den nu, kostar endast 400 kr, men de e juh värt allt!

oooh de ser juh värkligen ut som mig vaa kuL!


Svampmode!


Svamptröja me fjärilar på

Svamp armband

Cool svamphatt



Jaa svampmode e inne woho såå köööp!

Även fast presenterna regnar så är jag ledsen... :o

Ono bad news måste göra soläxan :o

cya later you guys!




Finnroligt :D

Haha americaner assooo x)




Dagens

Ida skulle jocke till tandläkarn så han borsta tänderna me mitt finnmedel haha. uuuuusshch


XOXO MOOOA


magic mushroom

Heej de finaste som finns e juh Svampar ofc! De finns så mycke roliga färger i svampar hihi men de måste va speciella svampar asso inte vanliga svampar!

Lite bilder på fina svampar <3

 




Visst e dom fina? Alla färger o allt hihi XOXO MOA


Vänner vänner vänner...Mat mat mat

Heeej alla, Nuu uppdaterar ja wiho! Kan börja me  o säga att ja e sjuk eller typ sjuk... Har ryssen och de verker har dyslexi och kan inte stava...vägrar att ta en alvedon för de suger. Ikväll e de svenska holiwood fruar...vet att ja stava fel på de. Iaf kan inte vänta efter att kolla på tv för just nu har ja tråkigt...as tråkigt! Vet inte va ja ska göra och ja e dissad igen... Hmm ikäll kanske ska ska hem till Nicole om ja mår bättre hon ska typ baka paj och så så de blir nog kul puss och kram //en sjuk RyssenMoa

gammal bild på mig och vänner i bakrunden...


Eheheheh... :S

hehe ignorera bara den dåliga klippningen där...



Det är ett finnilisious glasspaket som vi pussar på

Finnbarrometern har sagt sitt....

Nu är finnkompisarna hissar och dissaräntligen tillbaka! Här kommer en rad spänande och kanske något förvånande objekt...



Billig och god glass som man kan köpa 16 st för bara 20 kr. Dock tar de slut supersnabbt. Man hinner äta två och sedan är de borta!


Att fylla år. Man får pengar, makt och falska vänner. Och tårta. Mums...



Bågen är chill




Korkade 95or och deras korkade frågor! De enda som skriver frågor till oss för att de inte har förstått är 95or. Och vilken generation var det som gjorde Darin så famous och älskad? Och minns ni vilka som skapade trenden med jeanstights och randiga gina tricot tröjor? Jag säger att 95orna gjorde det! Dom är onda!

En vacker hest född 1995

En viss anonym person som inte har vett att vara trevlig, som ljuger om att han är nyttig och sen tigger glass som ett ryskt gatubarn! Jag tänker inte nämna några namn men han heter Max och han går i vår klass, tyvärr. Ta dina reklampengar och köp din egen glass!

Mucka inte gräl med finnkompisarna!


En viss lärare som verkar i hemlighet hata finnkompisarna, speciellt de utvalda! Hon kanske har blivit förtrollad av Beatrice eller något, men man behöver inte störa ens föräldrar mitt på dagen när de arbetar bara för att två ungar inte har varit i skolan i 20 min! >:(

En protestlista mot den läraren

Nu vet ni...

Ono! Nu ser ni konsekvenserna av ett riktigt uselt schema!

 


Töntkameran har gjort ett bra jobb...

Som ni nog vet så har jag ju köpt en ny fin dyr cowboykamera som tar superfina bilder. Tyvärr så skämms jag ju över den så jag måste gömma den i en hemlig påse i min väska... :( Men i alla fall här kommer några bilder med en woho finnfest!

Tyvärr går bilderna inte att vända...


billiga choko pinnar med söta finnnallar på!

vi gick hem till karin som var.., hemma

en mystisk liten dörr..


hade en kort tröja på mig ida...

det bästa jag vet är ju då att fota gräs. Det är så vackert och ödmjukt! Se bara hur solen skiner på de vackra stråna...!

i bågen

Moa gjorde något konstigt...

bästa vener!

Raaaasmuuus!

Hej tog kort på Rasmus förut ooo här e en bild!!

Ras-Mus på matten.

HEEEJ BIAAAATCCHEER

Heej alla bitcheer! Mohaha har inte skrivit ett inlägg  på hela dagen i think. Iaf ida har inte hänt nånting assoo för ja chilla hemma. Igår sov ja över hos Nicole me lite hemliga vänner som ingen får veta namnet på hihih! Vi hade burn kväll och ja drack 1 liter burn alltså typ 4000 kalorier som betyder finn! Puss och Kram skriver mer snart ska bara göra en sak först.

Bilder från förr

 

den vanliga Moa minen           Sally försöker göra den men lyckas inte så bra...

finnkul

woho på matten

VI E FINNKOMPISARNA!

yeaay!

Heej ja älskar hamburgare...


Det var ett litet finnkalas...

Här kommer några underbara bilder från mitt kalas som vart superfinn :)


vänner som inte behövde gå på gympan :)

...

tååårta

Elin va där...


åh karin hihi

Nicole fick en massa modighetsgillanger!

Och moa fick EN som hon snodde!  INte särskilt modigt >:(

:9

Finnkalas...

När alla hade gått och Siri kom så hände det här!

och idag...

Karins ring som var från china och som gick sönder väldigt sorgligt :(

ooo det är höst nu vänner :D

Finnig dag

Igår har jag glömt bort vad jag gjorde under dagen men på kvällen gick jag och karin en långpromenad och satt utanför min port. Idag har jag varit med Karin och Siri och köpte en jacka med äckligt ludd i, jagat råttor och köpt en killer kamera hihi. Det är en digitalkamera med långzoom så nu kan jag ta en massa finniga bilder! :D Moa verkar ju ha glömt bort vår underbara blogg, och jag med lite kanske...

Här kommer ännu en vacker finnfjortizbild :)

Woho nu har äntligen finnkompisarnas fjortiz video uppdate kommit! :D

Hurra it´s here!


Finnfjortiz

Ono nu kommer alla gäster ja hinner inte lägga upp bilder nooooooooo! :o


Elloha

God morgon alla glada! Jag hinner inte blogga så mycket nu eftersom att jag håller på att städa, men sen så... Ska ha släktfest idag hihi. Släktfest = tårta = presenter :P

Här är en bild på en söt minigris så länge:


Ush!

Hej vener! Idag har jag totaldissat finnbloggen men jag har mina anledningar och dom är att jag var ute hela kvällen med karin och siri och ibland några andra och när jag kom hem nu så vart jag superdupertröööött yey. Orkar inte ladda upp några bilder än från idag, men det kommer. Håll ut alla fans!
Jag kom på något som finnkompisarna verkligen inte gillar här kommer en kort dissarlista:

Hästar. Dom är jobbiga och alltid arga och dom kräks ibland. Varför rida på hestar när det finns ponnies lixom? Och folk som gillar hestar gillar vi inte heller för dom är så jävla jobbiga och dom gillar hestar haha. Det är för det mesta 95or som gillar hestar dock :)

Vilken vacker hest!

Folk som inte gillar finnkompisarna. De kan åka hem till dalarna! >:(

Dalarna! Ush och fy! Dalarna kan suck a monkeys balls! Dessutom så kommer ju Darin därifrån så... Varför  kan inte Han och hans hestar bara stanna där! Bomba dalarna och deras fridfullhet!


Indietyper som är dryga och som gillar Håkan


Finnfest!

Tjoho alla venner! Ida va ja på finnfestkalas hos Sally! woho de va kul och gott hihi Sally tog bilder så hon lägger nog upp dom sen i think... XOXO MOOA

Finnskolan Del 1: Utseende



Nu kommer något roligt och lärorikt från oss finnkompisar som är till nytta för alla: Finnskolan! För alla finnar som känner att de har tappat greppet om sin finnighet eller för er ickefinnar som vill lära er om vad det är som gör oss finnar så himla coola. Here goes...

Det första man känner igen en finnkompis på är ju då utseendet, det är en mycket viktig del i finnigheten...

Kläder

Det gäller att hänga med i finnmodet och ha lite fantasi. Ett tips är att läsa kategorin trendigt på bloggen för att se vad som gäller, sedan får man hitta på lite allt möjligt med det. Ta till exempel reggaemössan som ju är så inne, då kanske du kan köpa en bob marley t-shirt eller kopp eller något fint! Observera dock att copycats är inte finn! Endast de finnutvalda får ha likadana kläder som varandra eftersom att det är coolt för dom att se likadana ut eftersom att de är två st finnutvalda. Men inte ens de har precis likadana kläder.
Vissa saker kommer alltid att vara finn, t.ex. söta djur, svampar, reggae, coola hattar och mössor, aladinkläder, hängselbyxor m.m. Och vissa saker kommer aldrig att bli finn som t.ex. Zac Effron! Fuck him!
Fina färger är alltid coolt. Se till att matcha allting finnigt. En hel svart eller svartvit outfit går inte hem hos finnkompisarna, yuuu!
Och Zac Effron går heller aldrig hem hos finnkompisarna!!! >:(

Annat
Glöm inte att det inte handlar om bara kläder utan också coola ägodelar som en vattenpipa en bob marley boxningshandske, fina tändare, indiska elefanter o.s..v

Se här: OOO

Här kan ni se och lära vad de två finnutvalda har på sig!




Hår m.m.
Men det är ju inte bara kläder utan också andra saker. Krulligt/lockigt hår är den finnigaste frisyren av alla och den går aldrig ur style. Finnledaren och de båda finnutvalda har ju det. Sen behöver jag inte ens nämna finnar och finska drag. Glasögon är också vackert!
För mycket smink är aldrig vackert! Nej säger jag!

Mycket mer än så här kan man ju inte göra. Visst kan man ju försöka klä sig som oss men om du inte är en finnkompis utan ett fan eller gud förbjude en 95a som ser ut så här så lyser det igenom. Det finns något hos ffs som inte går att kopiera tyvärr... Synd om er...

Nästa del kmr snart!

Ono inte burn!

Idag köpte jag en jättestor burn för att jag hade ju hört om hur speedad Moa blev förra gången av sin och jag tänkte att det kanske skulle gå bättre med en större burn... Men det var väldigt äckligt att dricka så mycket så jag och Moa och Nikki körde jag har aldrig fast med burn, haha det var lite kul actually... I alla fall lyckades jag få ner hela, typ en halv liter eller nått och mådde illa och såklart hände inget... Inte med Moa heller så ingen vann på det. Slösade 20 kr och fick ont i magen...
Fuck burn you fucking fuck!


Sådär ja!

Så här kommer nu lite bilder från min första dag i skolan på länge!


Alla andra töntar i min klass var tvungna att springa långdistans x)


Dock är dom ju finnkompisar så vi tog en paus efter ca tio meter och sen blev det inte så mycket mer...


Pausade på en gunga

Hahaha Moa vet inte hur man gungar! :D Mobbad!


Det var inte bara vi som var lata!


Här har vi då klassens nördar som vi brukar mobba... Hahah nejdå de är vänner :)


Sara har inte lyckats lämna ghandi bakom sig än...

Och nu kommer alla Moas modellbilder...




Skuld

Ja ja vet jag har inte uppdaterat något idag men det finns en mycket bra förklaring och den är att ibland så känner man att man vill leva sitt liv på ritkigt. Fast det gjorde jag inte inte idag för jag var med Karin efter skolan hahah. Nejdå, Karin är cool. Som en stol. Vi hade mysigt och finnchillade och kollade på satc, finn!
Men idag var det helt *** onödigt att jag gick till skolan för det var sovmorgon och komp ef så vi hade bara en lektion som jag ändå inte kunde vara med på. Men det var helt ok anyway för jag fick träffa alla snela klasskompisar och snela Helin gav mig två fina presenter :D En äkta finnkompis!
Och imorgon är det finnkalas, be there eller be square (stavning...????????????)! Om ni är inbjudna ofc! Och inga 95or! >:(


Skooooooola ocgh cooomp

HOPPPAS SALLY KOMMER TILL SKOLAN IDA Annars.... :(

Ida har vi comp som betyder för er som inte fattar (95or) att man slutar när de är lunch, så ida har ja bara 2 lektioner wiho!


finndjur

Chilliiidiiilli

Tjoho alla! IDa har de varit chilligt mkt! Jag, Morita och Loffelius gick till grönan och åkte massa roliga karuseler, Morita gillade tekopparna extra mycke och Loffelius gillade mest dom flygandeelefanterna haha. Imårn ska ja va me dom igen och vi hade tänkt ha picknik ute i bergsgruvan såå om ni faans vill träffa mig kom ditt så kanske ni får en autograf....kanske! Iaf dom som inte e 95or om ni e 95or kanske vi kastar vår mat på er mihihiwhiwhi evil! Aja  nu ska ja sova. It's a big dag tomorow XOXO MOA

Hotspots

Här är en lista över coola hotspots som finnkompisarna gillar att hänga på. Om du har tur kanske du träffar på någon i gänget här!

McDonalds ofc! Där kan alla finnkompisar bli tjockare och få mer finnar och alla har råd att äta där! På donken träffas alla finnkompisarna och där har dom alla hemliga möten


Lidl där man kan köpa billigt snask och få finnar. Finnkompisarna gillar speciellt Kinder Maxi som bara finns här! Annars har dom andra billiga favoriter som iste, kakor och fiskpinnar m.m.


Bananza Cafe där finnkompisarna går när de vill fika. Här har dom gratis (not) te, billig cola och ibland marsipan tårtor som ser ut som söta grodor!


Bergsgruvan där det finns en stor härlig gunga som man vill sova i (om man nu inte är feg som vissa). Ibland kan det dock komma små barn och stirra och vilja ha gungan men då gäller det att vara streetsmart och låtsas sova.


Bänken utanför Evelyns hus där man kan vila eftersom att finnkompisarna är tjocka och har ganska dålig kondition...


Södermalm i helhet. Finnkompisarna är söderbönor och här bor alla coola. Dessutom behöver man aldrig åka någonstans här finns allt du behöver


Götgatan för den är så fin!


Diggivärlden dit finnkompisarna åker i sin coola rymdmobil. Här händer alla äventyr och tyvärr så bor ju Beatrice här så det blir många final Battles!


Bågen där det är mysigt att röka vattenpipa och äta bullar och smygfota folk som inte vet vilka finnkompisarna är (eller kanske bara låtsas inte veta!)


En lista till alla er förvirrade 95or...

Hej alla finnlovers!
Det verkar på senaste tiden ha varit väldigt mycke förrvirring kring vilka personer som finnkompisarna gillar och inte gillar. Vi har fått mååånga förrvirrade mail från 95a fans som verkligen inte har någon koll alls!
Så här är nu då en lista över först folk vi inte gíllar:

Beatrice
Darin
Sebastian Kranz
Lisaplace
Falsksanningbloggen
Zac Effron
Hemliga personer som vi knr men som ej bör nämnas vid namn
Hitler
Lord Voldemoa :S
Alla 95or speciellt dom i vår skola :(
Markus fiender
Ibland sjuor :o
Moa Skywalkers fathers best friend!
Karins onda alienkatt
Beatrice vänner
Och några till som är onda!

Och så dom vill gillar:

Pär
Markus
Ponnies
Vissa finnkompisa fans
Karin
Varandra
Andra Finnkompisar
Star Wars
Hello Kitty
Gandlaf
Bob Marley
Harry Potter han är en hjälte
Pommfritius
Förra rektorn Bosse :(
Kurt Cobain
Kinder Maxipojken
Finnkompis VIPs, sekreterare och maskotar
Den snälla coca cola isbjörnen
Markus vänner
Aquaman
Aurtur
De coola bävrarna
Och många mer..

Som ni ser så älskar finnkompisarna mer än dom hatar! Tell me om jag har glömt att nämna någon snäll eller ond!

Jag och Morita


Hihi vi två syster <3

Oooops!

Woho Båda är sjuka ida! Hashichi till vänster och jag till höger


Morita har kommit och Sally och Hashishi fyller år!

Heej alla gissa vad??!!  Morita kom nysss wiho!! Och om ni inte visste de såå fyller hashihi och Sally år ida!!

 
Jag och Morita


Moritaaa och loffelius!

Imårn kommer Loffelius och Morita, dom ska bo här i 2 dagar woho! De kommer bli så kul.


Finntrendigt!

Såhär cool kan man faktiskt se ut när man ska dusha!

Man måste ju ha en cool dushmössa! det är det allra senaste!


För alla blinda så föreställer den en söt panda :)

 


Jobbigt att vara tviling!

Ni har väll inte glömt vilka som fyller 15 år imorron? :o


Vi har alltid varit väldigt lika...




Ett tag hade vi olika hårfärg för att folk skulle se skilnad på oss... Här är Hashichi...


Och det här är jag...


Men sen bestämde vi oss för att skaffa oss olika stilar istället!


Hashichi ville ta sitt liv förut! :o


Men det har vi glömt vi det här laget! Det här är då hennes allra gladaste min!

Dagens finnilicious

Om det är något som vi finnkompisar gillar så är det glass! Mummms. Ska nog äta lite nu när jag ändå håller på! De roligaste glassarna finns i spanien...
Visste ni att det finns Dora utforskaren glass? :o Haha kolla på kartan bara!




Godaste glassen asso vänner! Finns i spanien everyone!


Skola

SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA fuuuuuuUUUuuuck SkoOOlaAAA. Yeaaay jippy ida e de skooola och de äger så hårt not! //sång by Moa

Finnkompisarna gives it right back at you!



Hej finnkompisutvalda!
Jag är ert största fan ni är så söta och jag gillar ju darin precis som ni, tihi! Men jag har en fråga: Häromdagen på cyberspace när jag som vanligt hackade mig in på era datorer så hittade en bild som hette "Mellanmål" och jag letade och letade men hittade ingenting onyttigt på bilden, det var bara russin och gurkor och sånt! Hur kunde ni?
Jag tänker inte säga vems bild det var med det var Sallys.
/Ettbesviketfanfödd1995


Hej ettbesviketfanfödd1995 och tack för ditt mail, finnkompisarna älskar frågor och förvirring!
För det första undrar jag varför du har valt ett så onödigt och långt namn...?
För det andra: Vem har någonsin sagt att vi gillar Darin? Vi HATAR HONOM MEST AV ALLT! Han är finnkompisarnas värsta fiende och han smider alltid onda planer på att förstöra för finnkompisarna! Hur kan du säga att vi gillar honom! Och om du nu gillar honom som du skrev så är du inte värdig att vara vårat fan!
Och varför kallar du internet för cyberspace, det var det töntigaste jag har hört!
Och nu till din fråga: Bilden som du hittade var ett litet privat skämt oss finnkompisar emellan. En av oss bestämde sig för att skojja till det och försöka lura sina vänner att hon hade blivit nyttig, såklart gick ingen på det, vi känner varandra för väl! Trodde du verkligen att jag skulle äta en massa frukt och grönsaker till mellanmål? Och om jag någonsin skulle göra det skulle jag åtminstånde doppa dem i choklad först!
Hoppas du fick svar på din fråga!
/Sally

Som ni ser så är Darin egentiligen en ond parasit! Nej suck your own balls Darin you suck! >:P


Varför är det bara 95or som skriver frågor till oss? :S

Finnkompisarna tar fashiontempen!

Som ni ju vet så är Hello Kitty det absolut senaste man kan ha just nu. Man får ju se till att hänga med i finnmodet if u know what I mean? ;) Den där jobbiga jobbiga katten som alla tycker om finns i miljoner olika varianter. Tack Japan.


En hellokitty bil, den allra senaste modellen


Alla hipphoppare titta hit! Det allra senaste blingblinget är redan här!


För alla hard-core ingenförstårmigjagärdenendamedkänslorivärlden-emos så finns det ju gitarrer (och säkert knivar oxå) med allas favoritkatt.

En sån här cool sak som man använder!

Och nuuu, det vi alla har väntat på...!

Hello kitty fashion! Se bara alla vackra trendiga klänningar!


Oooo beautiful!


Om man vill vara festens eller snarare balens mittpunkt!


Alla kommer bli avundsjuka


Finnkompisarnas personliga favorit, har varit med i bloggen förut men still, vacker som få...


Buuurn nr 1

Heeej alla! ida i skolan va de spagetti och köttfärsås, inte så bra för mig eftersom ja e hindu! Men men... senare träffade ja Nicole när hon åt när hon ätit klart stack vi till Willys och köpte en varsin halvliter burn så vi skulle bli hyper! Seeeen kom en lärare och försökte ta dom från oss så ja skrek och sprang iväg från henne mohhahah!!! jaa så va de hela saningen.

Finnfest

Har ni sett att vi har bytt header? Visst e den sygg!!! iknooow!


Förut hade vi den här looser headern


Och nu är den frääshare than ever!!! :D WOho finnfeeeeest!!!

Kakor

Nu har Moa och jag varit och köpt kakor på mitt konsum. Moa fattade inte våra pantmaskiner som vi har här, hon kommer ju faktiskt från the other side of söder lixom. Här på den bättre sidan har vi faktiskt en biståndsknapp så att man kan skänka pantpengarna till barnen i afrika, haha. På vår sida behöver vi ju lixom inte spara varje slant, if u know what i mean! Jag förstår att det kan vara lite svårt för henne att vara här där alla har bara de allra senaste kläderna och bilarna och så. Hemma hos Moa har dom ingen hiss, där får man veva upp sig själv med ett rep.


Moa provade mina finna byxor  för hon hade en cpkjol från 19-talet på sig x)
ooops fjortisredigerad


OOO kakooor


Hihi otrendiga Moa på mitt superhotta konsum... Haha ser ni hennes stenålderskläder hahahaha





Kakooor


Mobbad på min gata


Suck, Moa assoooo! Såå lame x)


Sjuk

Woho! Sally hääär :D Fast idag är jag sjuuuk. Men nu är Moa här av nån anledning. Eh... Jag återkommer.


Vännerna är sammlade .)

min dröm!

Igår kväll eller va mn kallar de hade ja en as konstig dröm. Jag och Rasmus va tillsammans och vi gick runt i skolan och höllhand me varandraoch alla tyckte vi va as söta tillsamans och jätte coola. De va as weeeird och sen så ville ja pussa han men han visste inte hur man gjorde så han typ gick iväg och ja vart as ledsen, allt va så värkligt och konstigt haha. Sen när ja vakna tyckte ja att de va den hemskaste drömen ja nånsin drömt och den va såå koonstig... hoppas ja inte drömer den drömen igen hahah isf e de hemskt för mig...

Har köpt en cola del 2

Nu sitter jag här och dricker min cola och tänker lite. Föreställ er att allt man tänkte kunde bli sant! Det skulle vara något... Lite farligt oxå! Och tänk vilka olämpliga saker som skulle råka hända vid heeelt fel tillfälle. Världen skulle vara kaaaaoooossss.
Och jag skulle ha min egen lägenhet världens lataste jobb, en källar fylld med.... censur, en liten elefant att ta hand om som inte blev större än en golden retriver, en flygande matta, två kameler som bar mina saker, ett alice i underlandet land för bara mig och en massa annat kul! Vilket härligt liv asså! :D



Jag och min elefant och min matta, heeelt själv. Vilken dröm! Castle in the sky kan ta sig för det här är bättre! :D

Svar på tal biiaatch!!



Heeej Moa och Sally hihihi. Ja e en tjej på 14 år alltså e ja 95. För de första tycker ja de e elakt av er att skriva att ni hatar 95 vi äger juh och bara för ni hatar 95orna i er skola betyder de inte att alla e så! Respektera alla varesig dom e 95 eller not! Och nu till frågan hihihihi.  Har du eller Sally nåra fler syskon en Mortia och Hashishi?? Kramar EN 95A!

Heeejsan "kramar en 95A" Vi hatar inte bara 95orna i skolan vi hatar er alla! vi vill inte ha nått me er att göra så kiss a piggs as!! Jaa de har vi Sally har en brosa oxå och ja har 4 till syskon, om ni inte visste de så e ja en 3illing alltå e ja inte tvilling hehe. Min 3illing brosa heter Loffelius men kallas Loffe han döptes så efter en grekisksaladsgud typ. Iaaf sen har ja en stora syster och 2 småbrosor jaa!! nu vet du de och ingen kram tillbaka mohahaah...

min brosa Loffelius

Tjaaa FinnSally och Moa. Ja undrar varför Moa kallar sig en finnkompis när hon inte är finnländare?? W000t har ja missat nått elr?? e de inte enligt reglerna för att bli en av  oss finnkompisar som man måste va finnländare? //sebasian kranz.

Tjaah tillbaka at juuuuh! Du glömde visst säga FinnMoa när du sa heej... Iaf svar till din pantade fråga... Sebastian Sebastian Sebastian, alla som e finnkompisar fattar juh att man itne måste va finnländare sååå innan du säger nått om "oss finnkompisar" såå tänk på de du är inte en finnkompis och du kommer nog itne bli de heller såå synd för dig! Finnreglerna lyder att man antingen e finnländare eller har mycke finnar! Alla vet juh dee lixåm reetard efterbliven pantade SK och föresten så hatar finnkompisarna SEBASTIAN KRANZ HAN SUGER....Bläää. Såå nu fick du svar...

 


Har köpt en cola

Nu har jag varit ute i kylan och köpt en cola, jag börjar förvandlas till Moa! :o I alla fall så är det en sån där gammal flaska som är mycket billigare och finare än den andra sorten, hihi.

Haha ser helt Cerebral pares (haha google det om ni inte fattar, tänkte lixom bli lite mer intelektull eller nått i mitt språk) ut på bilden, men som sagt så är jag sjuk...
Hade nästan en fajt med nån tant på konsum som blev fett arg när jag frågade henne om hon stod i kön. Sen när tjejen i kassan frågade henne om det var ok att betalning tog lite tid så sa hon "Det är okej för MIG iaf" och verkligen stirrade ner mig! Och jag började nästan skratta x)


TJoloKOHlamaa!

Tjohokala tänkte skriva ett ointressant inlägg wiho! Jag heter Moa och kallas Korvmoa eller arabtändarjesusMoa. Vaarför då?? Jooo ja älskar Korv mer en nån annan på hela jorden haha mer tänker ja inte säga om de (vänner och finnländare vet). Arab va för ja hade en turban eller nått i Thailand, och ja gillar att tända saker för ja e pyroman!!...eller va.. och jesus e juh för ja seer ut som jesus och ja e jesus halvsyster mohahah! Nuu vet ni fuckers!! Min favo mat e pizza och hamburgare och ja älskar grisar och apor, ja e hindu och får inte äta ko! mihihi. Ja har en kompis som heter William i norland.  Vänner är Vänner inte fiendär.


AMoa 2007 tror ja

Finnkompisarna <3 LIDL

Världens bästa lidl! Med en massa gott godis, engångsgrillar och coola tavlor. Hihi. Finnit


Dag på skansen!

Tjoho alla! Ida va ja juh på skansen de va najs och ja såg många gulliga finndjur. Vi fick gratis tacos som farmor gillade väldigt mycke hihi. Sen stack vi in i aphuset och såg massa roliga apor som sola och posa framför kamran haha. Biiiiilder!

Jag vid gamalt hus. Dagens outfiiitt!!

En tjock finnsääl!

 
Finnugglor!

Dom har tagit bort alla kattungar och lagt napparna i en brun :(

Världens sötaste minigris!

igeen!

nääär den va liiten sööt
 

jaaag jaag!


söööt apa som äter ost?
 

sööta limurer som sooolar!


lemur crewet. dom coolaste av dom coola!

vii igen <3

Favoriterna...BABIANERNAAA!! :D
 

Babian konungen i sitt hus!


haha sööt!

Alla hänger vid trädet

långt bort

gullig apbebis


igeen han klättraa

gullig rumpaa!

krokodiler!

Finnfestdisco under den gröna lampan!

Timon!

Timooon!

OOOCH tiiill sist favobilden på babianledarn som posar så fiiint!


Söndagssjukan assooo vänner!

Ush jag har söndagssjuka och vanlig sjuka, typ influensa. Men inte den jobbiga influensan som alla snackar om och som jag inte tänker nämna vid namn för det är ett elak namn :(


Min lååånga tunga är gul, jag undrar om jag kanske har drabbats av pesten eller något? Någon som vet?

 

/Sallyyyy


Finnkompisarna hissar och dissar!

Så var det dags igen, finnkompisarna hissar och dissar!



Hmmm.... Kanske....Ehh... Kommer inte på något superfinnit just nu, allt är mörkt... men kanske senare...






Svininfluensan är såå geeeky! Bara lämna oss ifred lixom! Och alla bara tjatar om den... Suck nu är vi trötta på svininnfluensan försvinn!!! Bort!
Och varför ska man hålla på och mobba svin som är så söta? Va?? Mobbing är det värsta jag vet...


Håkan Hellström, allas babe. Han är jobbig och vägrar sluta sjunga, trots alla brev som vi har skrivit till honom! Han kan inte ens svara ordenligt och han sjunger som en **** apa: "Hej jag heter Håkan jag gilar att busa alla måste veta allt som jag har gjort ja suger så hårt nananan..." Ungefär så. I alla fall: Det viktiga är att han suger och vi vill att han ska bort, lååångt bort!


Folk som höjjer priser på saker i mataffärer, till exempel som på Willys eller till och med vårat älskade Lidl! Eller som på donken... Plötsligt behöver man en tia PLUS en eller två kronor till för att köpa en vanlig liten hamburgare, offta man har det lixom! Och så koster en kinder maxi helt utan förvarning 15 kr! Nej tacka vet man superbilliga ukrainska varor som inte kostar nothing!

Frågor om... WoW!

Wow asså! Av någon anledning som jag vekligen inte förstår så har vi fått en massa mail med frågor om WoW... Jag som knappt ens har spelat det! Ska i alla fall försöka svara på några av era undringar så gott jag kan!



Hej finnkompisarna! Jag tycker att ni är söta, men jag har ett litet problem med mitt WoW: Varför brukar servrarna vara nere på onsdagar? Jag hoppas att ni har svaret! Ni är bäst! Löw u <3
/WorldofWarcraftärmittliv

Hej worldofwarcraftärmittliv!
Jag förstår precis hur det är, på onsdagar är det ju helt omöjligt att spela! Man är ju mitt upp i ett battle och så förstörs allt lixom! Men nu när det är så så kan du tänka såhär: Är det inte lite patetiskt att jag spelar wow till och med på onsdagar? Kanske försöker finnguden att tala om för dig att det är dags att skaffa dig ett riktigt liv? Kanske till och med försöka få några... Vänner...? :o Fundera på det!
Hoppas du fick svar på din fråga!
/Sally

Hej finnarna!
Jag har precis fått se några bilder från Blizzards  nya expansion till WoW och jag tycker att de ger en skön trudvangkänsla, men jag skulle vilja höra eran åsikt?
/Greta Nolife, 26 år


Hej Greta!
Vad kul att du skriver hit till oss, hoppas att jag kan ge dig ett bra svar... Ja, jag har också sett bilderna och de är fina, men tyvärr måste jag säga att de flesta av dom är lite suddiga i konturerna och ljuset var kanske inte det bästa. Visst får man en härlig truvagkännsla men de är dåligt vinklade och kameran har inte riktigt lyckats fånga ögonblicket. Dessutom ser de på bilderna så ledsna ut, de behöver en kram och ett liv. Nej de bilderna var inte min cup of te men jag hoppas att du har en bra dag anyway!
/Sally

Hallå Finnutvalda! Jag är ett stoooort fan av er, tycker att ni är så duktiga som utvalda och ni sköter allt så bra! Ni äger! Jag håller oxå med om att 95or sx! Häromdagen stötta jag på ett stort problem och jag tänkte att om det är någon som har svaret på det här så är det ju ni! I alla fall, jag spelade WoW som vanligt när en human som är tjej sa att vill skulle ses vid Stormwind imorgon och prata om WoW TBC som tydligen är någon ny expansion...? Men jag har ingen aning om vad det är! Hjälp mig ffs, ni är mitt enda hopp!
/Förtvivlad

Hej förtvivlad! Oj, jag ser att du har ett rejält problem här, men do not worrie, finnkompisarna har svaret! Och visst kan det vara svårt med alla konstiga bokstavskombinationer, om det är någon som vet det så är det Moa för hon har dyslexi och andra som har lässvårigheter, men anyway: TBC är en bokstavskombination för sjukdomen tuberkulos som offtast drabbar lungorna, men kan oxå slå till på andra delar av kroppen, som till exempel skellet, blomdomlopp och leder m.m. Tuberkolos är smittsamt och kan i vissa fall vara dödligt för känsliga personer, främst hos äldre och små barn. Sjukdomen finns över hela världen och har funnits i tusentals, kanske miljontlas år!
De flest i Sverige har blivit vaxinerade mot det som barn, det blir man gratis om det finns risk att man kan vara i närheten av en smittad, till exempel på en skola.
De vanligaste symtomen för sjukdomen är bröstsmärtor, blodiga upphostningar, och långvarig hosta i mer än tre veckor. Också feber, frossa och svettningar kan vara ett tecken. Om du tror att du kanske har drabbats bör du genast uppsöka en läkare.
Behandlingen av tbc går ut på långvarig medicinering av olika antibioktika. Man kommer vara tvungen att ta ledigt från skola/jobb i några månader till det inte smittar längre!
Men var inte orolig för Sverige är det land i världen där minst människor drabbas, endast ca 500 personer per år insjuknar!
Lycka till och hoppas att du fick svar på din fråga!
/Sally

Nu får det räcka för idag! Men det var roligt! Hoppas att det går bra för alla våra fans som spelar wow och att de någon gång lyckas ta sig ur det, skaffa sig ett liv och sluta hata allt som är roligt! Det finns hopp och finnkompisarna tror på er!


Woho teknikens under!

Hihi har lyckats ladda upp min första film påååå... YOUTUBE! Yey. Det är från idag när jag, min bror, kusin och kusinbarn gjorde lite coola trix med glas :P Jag börjar lära mig saker...


Finnfest 4 real!

Woho hej alla finnar!
Gissa vem som har fått finninfluensan IGEN? Woho det är jag, vem kunde ana? :P
Nej men ärligt det suger så jävla hårt jag hör ingenting för mina öron är alldeles i lock eller vad det nu heter.
Har precis varit på en äkta finnfest, närmare än så här kan man inte komma, för det var en släktfest och alla dom  är ju finnländare sååå... :D Det var min finniga mormor som fyllde 85! Ska strax ladda upp lite bilder.  Jag har lärt mig hur man spelar på sånna där glas, det låter beautiiful!

/Sally


Haha ligger här som en wowtönt som inte ens orkar tugga sin egen mat!

Bilder från tiden då ja inte kunde ladda upp bilder

Heej ja som de står i rubriken så har ja bilder....

Finnutvalda!


jaa de va allt!


LÅÅT NORINORINORI

Och för er efterblivna så är de japankillar i videon...!


Skansen!

Tjoho alla, ida ska ja till skansen me familj och typ nicoles familj myys! Vi ska gå in i aaphuset och de ska inte niii!! Mihihii. Sen när ja kommer hem ska ja göra hemlig sak som inte ni får veta hihi.

Hade ingen bild från skansen så de får bli en bild från en park istället! wiho


Vänskap m.m.

Ja. Som sagt har det varit mycket klagomål och tjat om kärlek och dubbelmoral och finnkompisar och annat tjaffs senaste tiden. Många verkar vara förvirrade, men det är inte vi! Så here goes:
Kärlek är det som får allt att fungera, kan man ju säga och dra allt över en kam. Men kärlek är ju också förtroende och mod och respekt o.s.v... I alla fall... Vi som är finnkompisar är ju å ena sidan med i ett exlusivt gäng som få kan vara med i och som anses vara lite bättre en alla andra. Men utanför finnkompisarna är vi finnar eller finniga människor som behandlar alla med respekt och är snälla. Man får tycka saker om människor och man får har åsikter som någon annan inte delar, men vad man inte får göra är att vara elak eller slå någon för det.
Det värsta man kan göra är att slå eller vara elak mot någon som man egentligen tycker om. Man kan inte få ut något av det, det är så lätt att misstolka varandra.
Man får inte heller glömma att lyssna på andra, folk glömmer alltid bort det.
Och visst, ibland slår vi finnkompisar ner någon mobbad stalker, men det gör vi ju bara för att
Det här kommer att låta cliché men man ska verkligen behandla andra så som man själv vill bli behandlad. Att vara dryg, medvetet skryta och förolämpa andra kommer man ärligt talat inte komma någon vart med, för antagligen så kommer den personen någon gång att hämnas och det går bara runt runt...

Finn be with you!

Skillnaden mellan mig och Mortia

Heej eftersom de va en viss person (CHoliiwangwang) tjatade om att ja alldrig skriver om morita längre såå ska ja göra de. Eftersom alla tror vi e exagt lika danna kan ja säga att ni har feeel! Ska rabla upp nåra saker.

Morita som person: Väldigt glad, fyllo, knarkoman, grogluder, älskar att festa och en väldigt bra finnfeaind. Hon har en prick i pannan om nån märkt de. Och bor i Svamplandet älskar buddha och sånt försöker hitta sin inree Nirvana. Hon e inte emo men har varit. Hur hon sluta va emo va för ja sa till henne att man ska va glad i livet gå me i finnkompisarna såå kommer du hitta nirvana och happynes oså gjorde hon de och nu har hon hittat de!





Mooa: Ja e oftast sneeell och glad, har dyslexi och suger på att stava. Ja har alldrig varit emo och kommer alldrig bli de heller. Har en rasta mössa som ja älskar av hela mitt hjärta, cocacola freaak, älskar att posa framför kamra och har en blogg. Nu vet ni nästan allt om mig asoo.

i Sommas när ja hade kort hår.En vanlig Moa min.



Den andra vanliga Moa minen.

Jaanu vet ni!

SVAR PÅ TAL DE KORVMOA WAAY

HEEJ coola finnkompisar! Ja e en tjej på 15 varma sommriga vårar. Ja vill Först säga att er blogg äger totaly. Sen undrar ja en sak... Mooa varför skriver du alldrig om Morita längre och varför har du inte så mycke bilder på henne? Ja börjar tro att hon e död eller inte ens finns längre... Kraam och hälsningar Cho-Liiiwang Wang

Heeej Cho-Liiwang Wang. TAck för du tycker så ofc e du juh inte den enda som tycker vi äger... Hur kan du ens tänka tanken på att ja har hittat på min tvillingsyster eller att hon e död!! Stick från bloggen och kom alldrig tillbaka ditt dyslexi barn!
Marijuana-Morita finns visst varför skulle ja hitta på henne? Ja e inte direkt som alla andra stora bloggar som tex Kissie som måste hitta på att hon har en brosaa? Iaf Morita bor i Svamplandet som ligger under jorden, de finns en ingång till svamplandet i rengskogen i Brasilien...mer tänker ja inte avslöja hur man kommer ditt...Iaf hon bor där me min Kusinsfastersbarn Rutt, I ett litet Svamphus as gulligt! Ska snart ditt och hälsa på. Tog nåra bilder från min förra resa ditt som ja kan lägga upp, tyvär vart de inte såå många men ändå! PUSS OCH KRAm.


Här e dåå svampstaden as gullig stad och alla älskar  att festa där!



Finnigt och totaly not finn!

Heej moa finnar och totaly nott finnar!

* Hippies, såå roliga och röker på hela tiden wiho!

Hinduer, woho dom äger kossor e heliga inte mat!


* Svamp, mums i alla sorters former hihihi



* Gulliga gula apor





* EMD, blääää varför gillar alla dom, dooom sugeeer juh. Nu ska dom va me i en film som heter disco daggarna, faann oxå ja som ville se den på svenska...-.-


* EMOSAr, snälla va lite glada varför va ledsen all the time och ha färgglada klädere istället för svarta man har bara ett liv och sen glömmer man de i sitt nya liv efter döden... Va glada och bli finnkompisar om ni är finnländare ofc.


Eskilstuna

Tjoho alla finnar och nooot finnar! Har märkt att Sally e liiiiiiiiite bättre en mig på att skriva i finnbloggen men ja ska försöka att skriva mer nu när ja kan lägga upp bilder igen. Ida va ja i Eskilstuna me nåra i familj hade kul åt mycke liiiike allways man e juh finn! Sen nu e ja hemma vet inte va som händer ikväll säkert nått ofinnigt som sitta hemma i ett mörkt rum och kolla på indianfilm. //MOOA


OOh va stora vackra ögon ja har på den här bilden <3

Dag med finnven

Hej alla finnar! Nu är jag tillbaka hemma. Ska snart gå igen, hela familijen ska äta middag hoooos ... Elin! Har varit ute med finnolivia idag och fikat typ. Finnit. Nu väntar jag på mat. Mat mat mat. Jag har dyslexi så ibland skriver jag samma ord flera flera flera gånger. Jag har dyslexi så ibland skriver jag samma ord... Nejdå det är Moa som har de :)

Fika fika fika fika fika fika fika fika fika fika fika fika fika fika...

Haha en jättestor finncookie!


Olivia finnven :)

Roliga finnskor.


Dålda finnkameran

Dålda finnkameran är tillbaka och har fotat några busiga barn på vår skola...

De här små sjuorna trodde visst att ingen såg dem!


Japp så här kan det se ut...

Dålda finnkameran will be back med fler bilder!


Mihihi

Haha har inte lyckats tvätta bort mina ögonbryn från igår än. Ser jätterolig ut. HiHi. Och mitt hår står åt alla håll! Sånt händer ju ibland när man är en krullis som jag :)
Om någon undrar var Hashichi är så har hon åkt till Tyskland för att lära sig tyska och sånt... Superkul säkert!



/Sally

Finnmode

God morgon alla ffs. Sitter här och dricker och ska snart träffa Olivia. Börjar dagen med lite reklam för finnkompisarnas  snygga tshirt som nu går att beställa hos oss! Ska försöka hinna blogga lite mer sen... Här är iaf det allra senaste finnmodet:


En cool tshirt i de allra senaste färgerna med ett fint budskap


Visa vem som är bäst!


En klassisk Moa replik... :S


Finnkompisarna älskar uniponnies :D

/Sally


Mobbad eller Finn? :o

"Onej, tänk om jag är mobbad?" Känner du igen det här? Då kanske det här är något för dig: testet som du kan göra för att se  om du är Mobbad Eller Finn! Se bara vilken bokstav som du får flest av.

Gör du...

A : På sommrarna åker jag alltid på Computercamp och träffar nya kamrater och bygger avancerade datorer och högteknologiska minirobotar. Sedan brukar vi jämföra kordinater och uträkningar, superkul. Sedan sittar jag vid datan och hackar restan av lovet.

eller...

B: På sommaren är jag med mina vänner. Vi röker vattenpipa, äter en massa choklad och hamburgare och springer runt på ängar med blommor i håret och skrattar. Sedan finnfestar vi och är lata. Att vara ute i solen och sola och grilla fiskpinnar är också en hit!

På internet...

A: Hackar jag in och förstör omtyckta hemsidor. Jag är medlem på apberget och kompisar.se för att hitta nya vänner (För att hitta vänner). Jag älskar Lisaplace blogg och komenterar där varje dag! <3 Hon är coool och tar jättebra bilder. Hatar Dessie och Kissie och jag gillar att skriva arga komentarer till dom, jag bara vet att de bryr sig!

eller...

B: Finnbloggar jag, laddar upp pics på facebook, chattar med andra människor (för jag känner männsikor), spelar farmville, kollar på youtubeklipp och tittar på family guy. Jag gillar att googla på tjock mat och bilder på Star Wars och sådant. Ibland läser jag bloggar men palla komentera! Jag gör album med finnbilder oxå och tittar på biler på markus.

Jag äter...

A: Inte särskillt mycket eftersom att jag är allergisk mot fisk, kött, potatis, frukt, grönsaker, söta saker, salta saker, sura saker, rödbetor, röda frukter, nickel, mat med ben i, mat utan benn i, kyckling, gröt, choklad, riskorn, kokade riskorn, vatten, mjölk, honung, hamburgare, sallad, nyttig mat, onyttig mat och kolhydrater. Jag äter offast välling och dricker joltcola och pizza och riktig cola är det värsta jag vet

eller...

B: Saker som jag älskar som Pizza, hamburgare, korv (i vissa fall) , choklad och kakor. Jag gillar att dricka iste eller äkta cola. Jag slösar hellre pengar på mat än något annat. Det får ibland konsekvenser men det är det värt. Ibland måste man bara äta en pizza. Har jag tio kr går jag till donken ofc! Hello Kitty klubbor är oxå gott!

Jag klär mig...

A: I skjorta, helst kortärmad, med en  ficka som jag kan stoppa mitt anteckningsblock i. Tjocka glasögon eftersom att linser är för töntar och byxorna så högt upp som möjligt. Jag gillar att ha tofflor på fötterna!

eller...

B: Jag har alltid min reggaemössa med mig! Sedan kan jag variera mig en del men jag har alltid något färgglatt på mig. Jag gillar symboler som svampar, Hello Kitty, Finnugglor och löv m.m. T-shirts med tryck är coolt. Helst mimmi pigg, hello kitty, brittney eller star wars. Kan antingen ha inga accessoarer eller en massa!

Jag gillar...

A: Star trek, det skulle kunna vara verkligt! Och så älskar jag high school musical! Mest av allt!

eller....

B: Star Wars är en bra film, men jag gillar den som film och tror inte att det är på riktigt. Harry Potter är mitt liv och jag gillar oxå bratzfilmerna och animerade söta djur som är snälla!

Zac Effron...

A: Är helt perfekt! Jag skriver brev till honom varje dag! Han är så cool och så smart. Han är mjuk innerst inne! Jag älskar HONOM!! Jag brukar prata med en bild av honom när ingen ser i flera timmar. Vanessa Hudgens ska dö. Jag har bilder på honom ÖVERALLT i mitt rum.

eller...

B: Är fulast ever. Ärligt: WTFFFF???!!!! >:O

I skolan....

A: Är jag mobbad. Jag brukar smyga efter de coola barnen och se vad de gör. Seb brukar jag skriva långa anonyma brev till dom. I bland slår de mig, men jag vet att de tycker att jag är cool egentligen. Tyvärr har jag fått besöksförbud av många :( Jag sitter ensam i lunchen och pratar med min gaffel.

eller

B: Är jag med i ett exclusivt gäng. Vi är cuuula på vår skuula och vi dricker cola varje dag. Jag skolkar ibland när jag behöver. Vissa konstiga följer efter oss men vi försöker att ignorera henne.... Vissa lärare är  våra fiender tyvärr medan andra är supercoola! Ibland mobbar jag någon mobbad.

Min vanligaste fras...

A: Är "Enligt mina beräkningar..." "Uräkte fröken jag har en punkt!"  "Zac Effron är mitt liv!!!!!" "Hej lilla gaffel, vad gör du för nått?" "Vem ska till computercamp i år?"

eller...

B: Är "Hej finn!" "Kan du följa med mig jag ska bara köpa en coffee cooler?""Finnfest finnfest!" "Alla är vänner!" "Markus är finnkungen" "Kan jag få låna tio kronor?" "95or är det värsta jag vet!"

Flest A:


Flest A: Du är uppenbarligen den största geeken ever! Zac Effron lixom? Du måste ta tag i ditt liv och sluta stalka folk. Eller dö. Se dokumentären om Moa så kanske det känns bättre, vem vet.

Flest B:


B: Grattis du är superfinn! Antagligen är du redan med i finnkompisarna. Du förstår vad som gäller och vad som inte är finn, t.ex. star trek. Finnfest! Glöm aldrig bort att du är finnilicous!





Finnkompisarna gives it right back at you!



Hej finnsally och finnmoa!
Jag är ett stort fan av finnkompisarna men det finns en sak som jag har tänkt på. Ni har väldigt mycket dubbelmoral ibland. Först säger ni att alla  ska vara vänner och att ni älskar kärlek, men sen pratar ni lixom om finnondska? Och först säger ni att ni aldrig skulle banta och sedan älskar ni fitness, lixom?
Men anyway, ni är bääääst. Löööööw u önskar att jag fick vara meeed!!!q<3<3<3<3<3<3
Anonym finnlover


Hej anonym finnlover!
Tack för ditt brev!
Det var ofinnit skrivet! Vadå dubbelmoral? Här har vi  absolut ingen dubbelmoral, det finns inget som vi finnkompisar ogillar mer än dubbelmoral! Man kan ju licksom inte säga en sak och sen säga en annan, det fattar väll till alla lixom? Till och med Karin borde ju fatta det!
Vi finnkompisar älskar så klart kärlek och vänner, hat är det värsta som finns. Vi låter alla som vill hänge med oss och är snälla mot alla och alla djur. Vi gillar inte folk som inte har tolerans och som inte respekterar alla människor, oavsett om den är finn eller inte, har dyslexi eller är ful! Man måste vara snäll, mer kärlek och respekt!
Banta skulle vi aldrig göra, vart får du allt ifrån? Kan du inte läsa ordentligt eller? I så fall så borde du kanske inte läsa finnbloggen, hallååå?
Vi gillar inte folk som ogillar saker. Dom är jobbiga trångsynta. Sånna som du som aldrig kan erkänna att de kanske har begått en litet misstag, det är det  värsta som finns!
Du är mobbad och sluta genast att stalka oss, looser. Skaffa dig ett liv och sluta skriva brev till Zac Effron! Lämna honom ifred!
Och oss!

Peace!

/Finnkompisarna

Kom ihåg att finnkompisarna gärna svarar på alla frågor och undringar som ni har, skicka bara ett brev med frimärke till vårt högkvarter så svarar Hugo. Har du tur kan du oxå få en autograf! Lycka till!

Finnkompisarna <3 hemligheter

Oooo! Finnkompisarna var på ett hemligt möte häromdagen för att göra ett litet sammarbete, men än så länge kan vi inte säga nått för det är super hemligt. Kan  bara säga att vi är så nöjda och att saker kommer att bli bra, asso! Men som sagt så kan vi inte säga något så Feel the pain.
Eller ok då: Det var jag och Moa som träffades i skolan idag och bestämde att göra ett sammarbete och hitta på något roligt nästa helg, kanske köpa lite kul saker och så... Så now you know... Japp. Hemligheter....


Ono secrets!


Finnkompisarna <3 Gymnastik


Finnkompisarna älskar fitness och är bäst i klassen på gymnastik, såklart. Dock är vi lite smarta ibland som idag när vi SA att vi hade Powerwalk så gick vi egentligen till nytorget och drack cola hihihi. Man är väll busig lixom x) Mihihi

Finnexlusivt

Här är ju då finnkompisarnas superfinniga och snälla sekreterare som tar emot alla samtal som kommer till oss. Han springer alla ärenden och tar hand om allas tvätt. Dessutom så lagar han jättegod lunch och middag. Han är jätterolig dessutom och kan en massa coola partytrix, ahahaha.


Spexet assooo, vänner!


Vännerna Isra, ArabtändarJESUSmoa och alice. Mmmmm... Vänner!


Alla fixade saker och var glada :D


Målade Max till Hulken


Som sagt så var alla jätteglada :D


Alla var jättefina xD


Gick runt såhär sen, det var kul att vara manish  :)


Finn dag

Woho Sally här igen!
Har inte riktigt orkat uppdatera för som ni vet så var ju blogg.se heeeeeelt fucked upp igår men nu så :) Det har hänt en hel del idag. Vi hade spexfoto och det var asroligt! Ska strax lägga upp lite pictures. Sedan idag var jag lite med Karin och köpte finniga saker på beyond retro och sedan träffade vi Moa en stund och sedan gick jag hem. Hemma fanns det glass och en film, mmmm....
Köpte finnigaste tröjan på beyond retro assooo! Finn, finn, finn.

Bilder från ida

 

Superman och sailormoon!

Gandhi, Tjuv och Sailormoon!


Gandhi, Sailormoon, tjuv och superman!
 

Bubblan och Kapten filling!


Sally har mer bilder en jag och förhoppningsvis (elr va man säger) så kommer hon lägga ut dom när hon kommer hem!


Kväll

Ikväll ska ja sova hos Nicole me Oliver och Alice woho kul! Skriver mer imårn men först ska ja lägga upp bildeer från ida lite senare...

Moooa som jesus


Fortsättning på¨förra inlägget

Men ärligt... Det är ju fakriskt askul att läsa de dåliga bloggarna så egentligen är de de som borde Hissas... :D Glömde också att hissa Amandavardet!

MOooa is baack!!

Tjoho har inte haft lust att blogga eftersom ja inte kommit in på bloggen eller kunnat lägga upp foton. weeird. Iaf ida har ja varit me Nicole, Oliver och Erik. Vi va hemma hos Oliver och kolla på tv och massera Erik (mest nicole) Iaf Erik va sur och grinig ibörjan för han va sjuk... Oliver va trött och Ja och Nicle va glada. Ska skriva mer meen först coola!

Tyvärr... MOA! :(

Det verkar som att vissa av oss två, och då menar jag Moa, har glömt bort den här fina bloggen. Det är ju lite tråkit, MOA! Men vad kan jag göra lixom? :O Inga bilder och ingen Moa... Det verkar som att det går utför här... Vi ber till finnguden att han ska komma och rädda oss. Det är nu som vi behöver dig, Markus! /Sally

En liten text om en väska

Nu har det hänt så att min allra vackraste ryggsäck har gått sönder på allvar och jag kan inte ha den längre. Det är hemska nyheter, speciellt för min rygg... Men men. Jag kommer alltid minnas den korta men fina tid som vi hade ihop. Alla minnen... Du var min coolaste, fräshaste, bästa ryggsäck någonsin. Jag ska kämpa för att hitta botemedlet. Som är silvertejp. Men medan får ja ha en tråkig, supergeeky väska som alla andra har :( Lägger upp bilder sedan för blogg.se är ju nu väldigt väldigt... /Sally

CPDATA

Heej vänner igen... Min data e cpdampapig!! Ja kan inte lägga upp bilder eller nått för den knappen e borta typ... FUCK YOOOOU. XOXO//moa

LISAPLACE FESTAR!

Tjooo Sally skickade just en rolig sak till mig på bilder när lisaplace festar. Ja trode alldrig att lisaplace skulle bli en av dom coola o festa... Trode chansen att hon skulle festa va lika liten som att världen går under 2012...kanske kommer vi dö men man får hoppas att man inte gör de....

If I´m not doing to well, why be so hard on myself????? Whyyy???

Ett hett musiktips just nu:


Jag håller med vartenda ord. Folk är helt galna i henne, finnkompisarna med :D

Japp

Lite bilder från idag:


Moa gjorde fashionposer när vi skulle göra reklam för våra reggeamössor som är så fina och som alla älskar.


Vi gick in på en gård och så fick vi syn på gården mitt emot  som var alldeles skogig och tom. Vi hatar den så vi spottade på den, här är ingången som ni ser...


Jag langade värsta dissen och efter det ville Moa tyvärr inte luta sitta på sånna där  brunnslock typ så det var ju inte så kul...




Söta Isra prövade en finnmössa :)

Så fanns det ju då inga bilder på mig men ja lovar att jag var där! Det är sant!
För er som inte ser någon skillnad på mig och Moa (vi är ju trots allt lite lika, finntvillingar och allt) så kan jag säga att Moa har BRUNT hår. INTE blont: BRUNT!
Sådär ja, no more worries :)

Dagens!!

Tjoho alla ida har ja först varit me Sally vi gjorde finniga saker som gå till lidl och köpa kindermaxi och lägga oss i gungan i bergskruvan liiike alwaaays!

Förlåt att ja inte uppdaterat så mycke men ja har inte hunnit och ighår kunde ja inte komma in på bloggen typ.
Har oxå försökt lägga upp filmen från igår som ja o Sally spela in men de funkar typ inte men ska försöka senare... PUUUSS //MOA

Oooo...!

Jag har en liten konstig sak som alltid händer mig och det är att jag tyvärr och väldigt ofta tappar smycken när jag är ute. Idag senast tappade jag min fina fina ring från HM. Hitils har jag tappat 4 halsband, ett örhänge eller kanske två och så en ring. Det värsta är att alla halsband som jag ju har tappat har varit min absoluta favoriter. Jag blev helt  galen när de kom bort. Ett halsband kom dock tillbaka, haha det var väldigt konstigt. Jag såg en kompis komma gåendes med det på sig i skolan :s
Haha fast det här kanske beror på att jag alltid har så mycket smycken på sig, det är smällen som man tyvärr får ta. Men nu när  jag skriver det här och kommer och tänka på ett av halsbanden med en rosa unicorn på så blir jag gråtfärdig så nu ska jag nog inte skriva mer om det...

Idag har jag en finnuggla, tinngeling och trendiga Hello Kitty runt halsen.

Ono!

Ush nu måste jag göra No och so läxor... Tyck jättesynd om mig. Men jag kan nog ta små pauser hihihi :)


Inte ens de vackra blommorna kan pigga upp mig :/

Finnlivet

Nu ska jag visa lite coola saker för alla er ickefinnar som inte får vara med. En liten inblick i hur vi finnar lever:


Här är då finnkompisarnas priviata jet...


Och vår supersnabba talande bil...


Finnkompisaranas ö i jamaica


Finnkompisarnas högkvarter...


Med en jättekonstig häst på bakgården...


Där det också ligger ett tivoli


Så har vi ju finnmobilen som man kan åka på äventyr i rymden med...


Och finnflyget :)

Det är helt ok att vara avundsjuka! Vi förstår... Inte. Men det är inte bara lyx att vara med i finnkompisarna. Ibland måste man åka ut på roliga äventyr eller festa också, suck.


Dagens finnilicious

Dagens finnilicious är appropå tidigare inlägg.... COCO COLA!!!! Hurra! Här är en guid till saker som en äkta cola  älskare bara måste känna till! Det finns så mycket kul...


En snäll colarobot

Moa behöver en sån här :)


Coolt va?


Haha alla gillar cola xD


Över hela världen finns det en gemensam löwe...


Här är deras högkvarter.


cola bilen is here! :D


Vänner är hajar

Heej vänner! NU E IVI HOS MIG FFSSS!! OCH LÄSER FRIDA HIHI. Ska snart ut tror ja och leka!
PUUUSS O KRAAM! <3 //moooa

Gör som den söta coca cola björnen

Nu sitter vi hemma hos moa och jag ska strax få smaka soda stream cola som ju ska vara så himla discusting.
Hahaha. Vi ska nog ut sen kanske kanske.
Men man ska ju göra som isbjörnen och dricka den riktiga, goda colan. Fast det är ju lite synd för andra som gör cola kan ju inte göra den lika god eftersom de inte känner till det hemliga receptet. Som ju är kokainblad. Men det har dom väll inte råd med antar jag. Eller så vill dom inte, vad vet jag? Haha. Men inte visste jag att kokain smakade så himla gott... Oupp! :)

Där fick ni ett smakprov på min filosofi som ju är så bra



uppdate: Colan smakade äckligt men helt ok :) Moa är galen och kan inte sluta draaa med sin kniv mot tallriken. Jag tycker att det är lite psyk för det låter så hämskt!!! Men det kanske bara är jag...

/Sally


Finnkalas hos miiiiiiig!!!

Jag och Hashichi fyller ju år på onsdag. Äntligen femton, har känt mig som det i flera år nu. Hahahahahahahahahaha nej jag skojjar bara, men i ett tag iaf!
Men på fredag ska jag ha ett hardcore äkta finnkalas med all that is included. Hoppas att vi kan vara utomhus. Det blir tårta och glasspinnar och cola och sånt där. Har bara bjudit några få så iår blir det iaf ingen finnfest. Om någon skulle glömma present så blir det ju lite pinsamt... Japp...
Finnkalas finnkalas!



/Sally


Finnkompisarna gives it right back at you!



Varför tror ni finkompisar att ni har svaret på allt? För det har ni inte alls!
B-trice

Hej B-trice.
Namnet låter bekant på något sett...
För det första så stavas finnkompisarna med två N inte ett! Är  du ett retard eller vill du bara göra oss pissed off? Vi är inte fina vänner vi är finna vänner.
Nej finnkompisarna har inte svaren på allt. Men vi kan hjälpa er att förstå saker bättre, att hitta en väg. Markus väg. Vi vill bara hjälpa... Eller nej fan heller! Vi har visst svaren på allt. Svaren är: Ja, Nej, Bara ibland, Markus, Markus, Finn. Där har du dom. Eller egentligen bara ett ord: Finn. För  vi finns och om man inte är med i vårt gäng så har man ingen  anledning att leva och om man inte har en anledning att leva så behövs ju inga svar, right? Det var väll inte så svårt haha.
Men så är det finnkompisarna äger allt och alla.
Hoppas du fick svar på din fråga!

/Sally

(ps)
Vi vet nog vem du är BEATRICE!!!

Hmmm?

Reggae people är alltid så snälla jag undrar varför? :)

Hahahaha han eller hon ser konstig ut :D


Dagens outfit

Dagens coola outfit. Haha ser fett kort ut. Folk låter mig inte vara när jag har de här coola hängselbyxorna på mig, jag blir trackaserad :(


Todaai

Idag var en bra dag. Vi hade so och bild woho. Både jag och Moa satt och funderade på samma sak på son och det var inte Gunnar. Men det är inget konstigt med det för Moa och jag är Finntvillingar fast värre än så och därför tänker vi likadant. Det är ganska coolt när man tänker på det men jag är van. Efter skolan gick jag och Mua runt. Vi fikade i allas favoritpark och låg i en stor härlig gunga. Finnade omkring lite och gjorde inget särskilt lixom. Finnchill.
Vi hade klassfoto på morgonen och jag tror att gruppbilden blev bra, men man vet ju aldrig, den där fotografen va lite sjuk faktiskt... Det är hans fel att mitt porträttfoto blev så fel för han ville att man skulle sitta i helt onaturliga poser och då börjar man ju såklart att skratta :(
Men aja, fuck him!


Några coola i vår skoola


Moa luffarsover i gräset


Det var en härlig dag


En snäll nyckelpiga


Vänner


Finnmössor

RSS 2.0