Finnkompisarna hissar och dissar skolämnen! :o


Finnkompisarna gillar sience :)
Finnkompisarna har lärt sig att leva med skolan men... Här är då en lista på ämnen i skolan som finnkompisarna INTE gillar:

Finnkompisarna avskyr

Matte, det behöver inte förklaras det är svårt och tråkit och finnkompisarna behöver tyvärr extramatte :(

Engelska, är offtast tråkit. Jag tycker att det för det mesta är förenkla saker vi gör. Och sen har vi ju en lärare som hatar finnkompisarna oxå!

Svenska, är supertråkit och tyvärr blir vissa ickefinnar favoriserade i av läraren. Man får aldrig läsa några roliga böcker. Man får inte sitta med andra finnkompisar heller.

Spanska är hemskt. Läraren är konstig och man får göra samma saker och och om igen. Senast jag lärde mig något nytt spanskt ord var ju då i femman.

Gympa vissa av finnkompisarna har lyckats höjja sig i betyg och ibland är det roliga saker men för det mesta är det bara onödigt och svettigt...

No är oxå för det mesta jobbigt och tråkit, fast idag var det roligt. Dessutom är lektionerna lååånga och alla bara pratar och vägrar lära sig.

Finnkompisarna uppskattar

Bild tycker vissa finnkompisar är roligt medan andra hatar det. Man får inte rita vad man vill och läraren målar på ens bilder.

Syslöjd tycker vissa finnar är superduperkul och vissa inte men  det är i alla fall myyyysigt som moa skulle säga hahahahah

Finnkomisarna älskar

So är kul! Det var roligare med Pärri men Gunnar är helt ok. Dessutom är det intressant.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0