Hotspots

Här är en lista över coola hotspots som finnkompisarna gillar att hänga på. Om du har tur kanske du träffar på någon i gänget här!

McDonalds ofc! Där kan alla finnkompisar bli tjockare och få mer finnar och alla har råd att äta där! På donken träffas alla finnkompisarna och där har dom alla hemliga möten


Lidl där man kan köpa billigt snask och få finnar. Finnkompisarna gillar speciellt Kinder Maxi som bara finns här! Annars har dom andra billiga favoriter som iste, kakor och fiskpinnar m.m.


Bananza Cafe där finnkompisarna går när de vill fika. Här har dom gratis (not) te, billig cola och ibland marsipan tårtor som ser ut som söta grodor!


Bergsgruvan där det finns en stor härlig gunga som man vill sova i (om man nu inte är feg som vissa). Ibland kan det dock komma små barn och stirra och vilja ha gungan men då gäller det att vara streetsmart och låtsas sova.


Bänken utanför Evelyns hus där man kan vila eftersom att finnkompisarna är tjocka och har ganska dålig kondition...


Södermalm i helhet. Finnkompisarna är söderbönor och här bor alla coola. Dessutom behöver man aldrig åka någonstans här finns allt du behöver


Götgatan för den är så fin!


Diggivärlden dit finnkompisarna åker i sin coola rymdmobil. Här händer alla äventyr och tyvärr så bor ju Beatrice här så det blir många final Battles!


Bågen där det är mysigt att röka vattenpipa och äta bullar och smygfota folk som inte vet vilka finnkompisarna är (eller kanske bara låtsas inte veta!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0