walking on the road - chalte chalte

Jag KRÄVER att moa uppdater finny med tusen roliga långa inlägg om dagen! Hon suger på att skriva saker och nu är jag faktiskt sjuk! I need entertainmeeeeeent!!!!! och varför är alla bloggare så dåliga på att uppdater, kissie och dom?? vad hade dom tänkt att jag skulle göra hemma hela dagarna nu lixom???!
Aja imorrn slutar mui tidigt, så jag antar att hon kmr skynda sig hem och fylla bloggen med intressanta anekdoter från hennes liv och tusentals lustfyllda skämt! ................
Iaf jag har varit heeeelt besatt av chalte chalte låten idag (behöver for sure ny slags musik in my life!!!) eftersom att jag inte har haft så mycket annat att göra, anyways, låten är superFIN översatt, see:

Walking along... Just like this i met someone, walking on the road. Stopping right there, I have remained... My night, fading... What I couldn't manage to say. The world is speaking for me...That a story, that a story has been created, of my words, spilling out... Just like this i met someone... Walking on the road... Finally night wait's... Will experience a dawn... These lamps. These lamps are going out, burning with me... These lamps are going out, burning with me... Just like this I met someone... Walking on the road. (chalte chalte x)
XOXOXO SALLY


Angelina ung

XOXOXOXO MUA


Idrottsdag

Imårn är de idrottsdag tjoho va kul! noot. Iaf ja ska gå tipspromenad i skogen i helas(?) med Zamira, Hanna och Izabelle tror ja. Vi slutar när vi är klara vilket typ är kl 12 najs najs. Uppdaterar imårn för nu ska ja sova godnatt! Puss/Moa

sneaky!

 Min största hemlighet just nu är att jag TROR att jag may have halsfluss, men fuck that säger jag!! inget, inget, inget kan stoppa mig från att gå till skolan på torsdag! Och inget kan hindra mig från att gå på nollningen på freda!! Hear that god?? Så jag får låtsas att jag mår super helt enkelt. Ska nog sneaka till skolan imorrn och hämta hem matteboken oxå.. Sneaky!
Jag blir arg på mig själv för att jag har varit så lat men samtidigt har jag glömt bort att ligga i sängen och snora nu när jag har vart hemma, har typ gått runt runt och väntat på att orken ska komma.....................
XOXOOX SALLY

careface




haha den bästa


haha ny

xoxo moa

Bästa låten evaaaaaah!



xoxo mua

now keep you love lockdown, your love lockdown

Bättre än orginalt i think!
XOXOO SALLY


walking along, just like this I meet someone...

 Ååå jag har fått chalte chalte helt på hjärnan så nu var jag tvungen att ladda ner den... Kan ju inte direkt sjunga med för det är ju... hindi? :/ och dom sjunger inte ens som det stavas! åååå probleeeem probleeeem!
Är sjuk idag med, och imorrn! Åååååååååååå jag missar skolan buhuhu hata hata!!
XOXOXO SALLY

ska lära mig det här på eeeen vecka, säger vi (texten assoo):
Chalte chalte, chalte chalte
Yunhi koi mil gaya tha - 2
Sare raah chalte chalte - 2
Vahin thamke reh gayi hai - 2
Meri raat dhalte dhalte - 2
Jo kahi gayi na mujhse - 2
Voh zamaana keh raha hai - 2
Ke fasaana
Ke fasaana ban gayi hai - 2
Meri baat chalte chalte - 2
Yunhi koi mil gaya tha - 2
Sare raah chalte chalte - 2
Yunhi koi mil gaya tha
Sare raah chalte chalte
Chalte chalte
Sare raah chalte chalte
Chalte chalte
Chalte chalte, chalte chalte
Yunhi koi mil gaya tha - 2
Shabe intezaar aakhir - 2
Kabhi hogi muqtasar bhi - 2
Yeh chiraag
Yeh chiraag bujh rahe hain - 2
Mere saath jalte jalte - 2
Yeh chiraag bujh rahe hain
Yeh chiraag bujh rahe hain - 5
Mere saath jalte jalte - 2
Yunhi koi mil gaya tha - 2
Sare raah chalte chalte - 2


sweeeeeeeeeeeet!

 Woho madde har fixat biljetter till insparksfesten, det kommer att bli SÅ SÅ KUL!!!
:D:D:D
This motivation i need!
Man ska klä ut sig till något inom de senaste 120 års moden och jag tror att jag ska satsa på 90 tal...!
XOXOOX SALLY

ser framför mig en blandning av this:







Bollywood is cool!

Update!
Såg klart hela pakeezah och den var underhållande trots att ljudet och bilden var hemsk och jaaaa...
Det handlar om en tjeeej, hennes morsa var en hora som dog på en kyrkogård när hon födde henne och hennes farsa har hon tappat bort men han var rik. Sen så blir hon oxå en hora och hon dansar och sjunger jättebra. Hennes pappa letar efter henne ett tag.
En gång när hon ligger i ett tåg å sover så kommer en kille in i hennes vagn och blir kär i hennes hennafärgade fötter så han skriver en lapp. Och det är typ första gången som hon blir älskad och hon tänker på lappen varje dag.
En rik kille köper henne och när dom åker ut i en båt så ser han några elefanter som han börjar skjuta och dom attakerar båten. Huvudpersonen blir strandad ute i vildmarken och mot alla odds så hamnar hon i ett tält hos killen som skrev lappen men hon vågar inte berätta om sig själv för honom så hon lossas att hon att hon har tappat minnet.... uu spännande!!
XOXOO SALLYY


























Malin

Malin ser lite sjuk ut idag



xoxo Moa

MUa


Glad tjej

chalte chalte

 Tjooo alla hemliga läsare!
Idag så är jag sjuk. Och. Jag orkar inte göra nått alls. Har försökt kolla påå en bollywoodfilm som heter pakeezah men jag orkar helt enkelt inte se klart den.
Hedvig skolkar idag och vi två var i skolan och gav våra friends pengar så att dom kan köpa biljetter till insparksfetsten åt oss!
Det gör ont i mina lungor när jag hostar, har jag fått cancer? :o
XOXOXO SALLY

från filmen...


OoO

Har verkligen tusentals bilder i min dator....
XOXOO SALLY

 










777gladochtacksam!

Tjuuuuuu!
Ni vet inte hur mycket jag uppskattar helger nuförtiden! Tyckte att det var superkul att gå på bio idag me mua å nicole, alltså överdrivet kul! Och dagen igår tyckte jag oxå va överdrivet kul! Och sen blir jag överdrivet sur för att jag inte gjorde nått speciellt i fredas. De e feeeett nice att va så där överdrivet tacksam! Allt är kul, det var till och med kul att plugga idag bara för att ja slapp göra de under tidspress. Jag tror att den här överdrivna glädjen kommer för att jag har blivit en ordningsam pluggis nu som faktiskt förtjänar ledighet, typ.
Jag blir asglad för alla skitsms jag får på helgerna oxå och jag är asglad över att jag måste stay out of skuuul imorrn!
XOXOXO SALLY


Världens snyggaste

Angelina Jolie måste nog va en av världens snyggaste kvinnor. Synd att hon snart är för gamal. Xoxo MOA
Young Angelina Jolie 008 - Young Angelina Jolie

där himmelen möter jorden

  Igår var vi i vitan vid lekpaltsen och hade kul. De vaaa.... jag, mua, emma, wilmer, linnea, oliver, gusten, emma, danne, tobias, mattis, magnus, grim, två okända killar... ja de typ alla.
Iaf idag ska jag och mui kanske på bio! woho
har sett en cuuuul film idag oxå, lolita heter den. Det var typ den bästa film jag någonsin sett!!
XOXOXO SALLY

det här är faktiskt en rikitig plats, någonstans i bolivia tror ja...



9G

xoxo Moa

Hemsk dröm

Inatt drömde jag en jätte hemsk dröm. Alla som va me igår va med i den och dom stod på min säng och mobbade mig när ja försökte sova och sen när ja ville vara med dom sa dom att ja inte fick haha. Det kändes så värkligt just då.  XOXO moa

Jahaa

Nu vet jag varför ja har haft ont i benet! Jag har växt värk.... Faaaan ja vill juh inte bli längre buhu. Ja känner mig redan lång och ja vill inte bli längre en killar när ja har på mig klackskor heller whyy mee.. snyft. xoxo moa

SJUUUK BUHUHU

 Tjooooi!
Idag är jag fett sjuuuk :S jag FÅR inte vara sjuk i skolan på månda! Nej! Men nu när ja ska sova över hus mua så e de tuffa tag vi ska till vitan me linnea, oliver och emma! fast jag undrar om någon ens kmr va där, de e ju popaganda jao..
Ååå just nu e ja mer sugen på å va hemma hos mig å ligga i soffan, dricka söder te, filosofera kring hösten och livet och se nån svår film, men sånt förstår sig inte min ven mua på...
Aja jag har iaf ätit supergoda pasta med alla goda djur från havet från därmedpasta, mmmmmmmmmm, ja! ja! OUI!
XOXOXO SALLY


Grease

xoxo moa

Nooo

Måste säga att finnkompisarna va juh mycke roligare förut, va har hänt med oss? har vi blivit för gamla och skrynkliga?  Nooo de får inte hända.... xoxo mua

looking back and seeing that we äger!!

 Sitter och kollar på vad vi skrev på finnbloggen i vintras. Hahah asso våra inlägg var verkligen bra, roliga och dessutom lärarika!
Gash min och moas humornivå är skyhög!
Det var tider det... Här kommer lite flashbacks...
XOXO SALLY

evil lord cyrus (inte alls släkt med miley cyrus, vem e de??!!) och evil lord korvmoa var riktigt onda...


 

från januari...
många har undrat om hur det kmr sig att de två most evil people in the world, evil lord korvmoa och evil lord cyrus (of darkness) kan vara vänner och inte veta om varandras riktiga identitet. Jo sanningen är att både är precis  lika onda och evil och framförallt är både precis lika smarta så de har lyckats lura varandra så bra att ingen av dom kan överlista den andra. Därför vet alla utom dom om det.
Ibland har de lyckats avslöja varandra (ganska ofta faktiskt) men eftersom att båda är precis lika smarta så lyckas dom alltid slingra sig ur det eller glömma bort det!
Ganska många gånger har de två fienderna avslöjat sin riktiga jag när det har varit final battle.
när
de inte är onda så är det bästa skuulkompisar! :)

så nu vet ni, och ni har sju dagar på er att visa här för någon annan annars kmr the evil lord att komma och... :o

haha januari var verkligen den roligaste månaden!!

jag pluggade för mycket i mars och vart till något av en nörd....




den stora ursprungstävlingen drog igång...! Som ni säkert minns så battlade jag och mui om vem som hade bäst ursprung! det var soviet mot sveariket i en hård men rättvis kamp!



moa gillade mest att sträckse alla twilightfilmer, skriva brev till zac effron och peta sig i näsan när hon trodde att ingen såg :S hon fick besöksförbud på besöksförbud av sina skolkamrater som hon inte kunde sluta stalka... :/


Rough love...



det ultimata nördtestet som vi tog fram och som måste göras:

FINNBLOGGENS ULTIMATA NÖRDTEST!


åååå saknar min mysiga vinterjacka! <3



de va många battles oxå!


ååå

Herregud det är fortfarande sommar offeciellt men jag önskar typ att jag hade haft min päls på miig. Den här vintern kommer nog att bli såååååå lång!
Men det är ändå lite mysigt, speciellt när man är lite halvsjuk och så! Asso jag vet att jag kmr att klaga och såååå, men förra året var faktiskt första vintern någonsin som jag tyckte var nice och myyyysig! cool man!
Mui och jag var ute lite och det känns som om det har gått jättelång tid sen sist varje gång vi ses bara förut att vi brukade umgås typ precis varje dag förut. Herregyyyd.
Vi såg toystory 1 ååå buzzz lightyear är så söööt, ogillar starkt den där sheriffleksaken! Jag minns när alla coola på dagis hade sånna dockor och jagva fett avundsjuk :/
XOXOXO SALLUUU

haha älskar alla faces rymdhjälten gör x)

dom här e oxå så söta!!


FINNKUNGEN HAR SKAFFAT BLOGG!

De här är en stor kväll för alla finnkungen Marcus har skaffat en blogg läs!
http://marcusoanton.blogg.se/

Gospel!


haha älskar gospel de e så fint även fast alla låtar handlar om jesus och gud typ. xoxo MOa

A

You could write a book on how to ruin someone's perfect day

SalluRallu

Tja tjena! Idag har varken jag eller Sallu orkat göra så mycket vi va för trötta för att festa eller liknande så vi kollade på en film och hade de trevligt. Nu ska ja sova tror ja eftersom ja e såååå trött. Puss/MOA

sweet day

 Idag i skolan gick vi till halv 5 :/ men det var kul ändå! Hela skulan har kickofffest när man ska klä ut sig snart, sen ska vi ha klassfest själva den 10onde nästnästa freda och nollning typ (fast snäll sa dom!) nästa freda! de kmr bli så niiiiice!
Sen fick jag veta att hedvig hade en barnflicka när hon var liten, som en marry poppins typ å dom fotade kossor till ett album hahaha x) men de ok.... x)
iaf sen så åt jag, ebba, hedvig, martina, paula och madde pizza utomhus när vi hade en låååång fredasrast.
fast det är ju kallt ute nuförtiden...
Jag hade en massa rätt när vi gjorde ett historiatest oxå mihihhihi!
XOXO SALLY




Skol is skol

Haloj! Idag i skolan hade vi bild och man skulle redovisa nått om sig själv så alla gjorde de i typ 1 minut och sen när de va Niklas tur pratade han i 30 minuter om massa konstiga saker och att han va på skaras sommarland i sommras haha han måste nog va den konstigaste personen ja träffat alla skratta åt han men han fortsatte ändå. Sen vart ja mobbad oxå fick en penna i huvudet av Sandra kände mig nästan som djungelJocke (eller va han nu hette). Sen funka inte min sprillansnya stift uppfinning som min mamma köpte för typ 100 kr. Jag och Sandra trodde då att de va stift killen i skolan som hade mixat med den så att ja skulle kasta den så han kunde sno mina stift. Om ja inte berättat om stift killen innan så är de iaf en asiat med as tjockt huvud med stora gula hörlurar som går runt själv i regnet, iaf varför han heter stift killen är för att han tog Samiras väska och snodde hennes stift haha hon hade inte ens pratat med han förut och sen nu är hon rädd för han. Iaf efter skolan följde jag med Hanna i min klass till stan för hon skulle ha en dejt så ja vänta med henne i typ 2 timmar. Sen så tror vi oxå att en kille i vår klass är bög för han sa att han föredrog killar i nutiden och att han tyckte killarna i twilight hade snygga magrutor. Sen ska ja träffa Sallu och vi ska hitta på nått kul hoppas jag. XOXO MOA

Finaste låten

Innan jag sover ska ja lägga upp en av dom finaste låtarna (enligt mig). Om nån skulle sjunga den här bra för mig skulle ja lungt smälta haha. Lyssna på båda för dom är lika bra. xoxo Moa



Moa

Förlåt att jag inte uppdaterat så mycke idag ja har inte orkat helt enkelt. Ibland känner man sig inte så bloggsugen. Iaf imårn är de juh fredag vilket är väldigt härligt, har ingen aning om va ja ska göra men allt kommer nog bli kul eftersom de är helg. Kanske blir nollad imårn men får se om ja går dit eller inte jag vill juh inte gå dit ensam annars hade det varit en självklarhet. Nu ska ja sova godnatt alla söta puss! /moa

uu

 Tänkte precis gå och lägga mig sen upptäckte jag att klockish inte ens e nio än :S:S
XOXOXO SALLY


FEL

Sallu ska bara sova hos mig på lördag hehe nu vet ni de! xoxo moa

ooo!

 Idag så hade alla ettor en massa tävlingar i ellen keys park. Dom som var smarta skolkade, de va ändå ingen som tog närvaro :/ men det var faktiskt roligt, men lite orättvist för i vår klass så går det ju bara två killar å den ena skolkade.. iaf men vi vann på dragkampen! Sen kom olivia hem till miii och seeeeen som vanligt så gjorde jag my homework :/ aja vi har inte så många läxor äään..
Nu har vi gått en hel riktigt vecka på norris! cool man! :o
i helgen ska ja träffa wilmer, göra nått kul för hoppningvis och sova hus muuuui ;D
XOXO SALLY


Tjoho!

Idag va de skola, orkar inte förklara så mycke va som hände där men de va typ som alla andra dagar. Sen kom ja hem och nu håller ja på att städa rummet för imårn och i hela helgen ska Sallu sova här för hennes föräldrar ska till landet. Puss! xoxo MOA

why does it rain

Oh baby I keep holding on
Can't let go please let me know

Why does it rain
Why does it hurt
Please God explain
Cause I don't understand
Love made me fly
Now I just cry


Nu ska ja sova godnatt alla puss /moa



fint


You make me fly, you get me high
You turn my world to such a better place
Your crazy touch, the sweetest rush
Is something that saved my life
puss Moa

Mean girls

När vi sov hos Oliver för ett tag sen så kollade vi på Olivers favorit film mean girls, målade naglarna och va riktigt tjejiga och bestämde vilka alla va i mean girls och sen bakade Oliver bullar till alla och hade på sig sin rosa sidenpyamas och sen hade vi kuddkrig!
Finnkompisarna ska oxå göra en sån bok som dom har och skriva massa skit om alla i hela skolan!
XOXO MOA

Jaha

Okeej ja visste att ja skulle bli dissad... Varför är finnbloggens läsare så laaaaaaame? ida har vi haft 13 läsare och ingen skriver nånsin nånting...tråkisar. Ja vet vilka ni är som läser så ni kommer inte undan! Nästa gång ja träffar nån av er ska ja skälla ut er så va beredda på att springa iväg och gråta sen mohaha!XOXO muua som vart dissad av alla sina vänner :(

geek

 Buhuhu sanningen kmr visst alltid fram till sist..... det visar sig nu att jag har blivit en....... en nörd. En nörd som går på torra buhuhu :( moa frågade om vi skulle göra nått å ja bah nej ja går ju å lägger mig kl 11 så vi hinner nog inte ses och innan det ska jag faktiskt göra lite mer läxor hehe :S
Nuförtiden somnar jag innan tolv, kmr till skolan tio minuter innan vi börjar för att hämta alla böcker, jag gör läxor varje kväll, äter frukost och läser böcker när jag har kommit hem (de gjorde jag nog innan oxå iförsig......)
Jag har blivit för töntig för muuua :/
XOOXO SALLY


Vill nån leka med mig?

Vill nån gå ut med mig? ja har tråkigt plz (a)
Eller om ni inte vill va med mig kan ni juh fråga mig massa roliga frågor :)
Puss/moa

Sallu why me?

Sallu dissar mig varför? Ja har skrivit as mycke och ja såg att hon va tillbaka från upptagen på msn men hon svarar ändå inte och inte ens när ja vibbar :( xoxo muuuuuuua

Frågor till finnbloggen som kommer upp all the time!

Hur många gånger har du och Hugo haft sex egentligen?
det kanske är en alldelles för privat fråga?

Svar: Jag vill inte minnas Hugo han har varit för taskig mot mig så ja tänker inte svara på de...

vad tycker du om dom andra bloggarna?tex Egoina, Kissie, Dessi.

Svar: Finnbloggen is the one and only blogg!

1. Vad ångrar du mest i ditt liv att du GJORT?

Svar: Vissa saker förut som ja inte vill prata om :)

2. Vad ångrar du mest i ditt liv att du INTE gjort?

Svar: Hmm inget ja har juh massa tid på mig att göra allt ja vill göra :D

3. Om du fick välja, att tugga på en bajskorv eller att leva på Mcdonalds och pizza utan träning i en månad. Vad skulle det bli?
Svar: Nej vilken svår fråga... Hmmm ja har ingen aning kanske mcdonalds då.

4. Sol eller vintersemester?

Svar: ALLDRIG VINTERSEMESTER! hatar skidor efter vi va i hamarbybacken i vintras. Såå de blir såklart solsemester typ till Thailand <3

5. Vilken årstid är bäst?

Svar: Sommar såklart! Alla är glada och snälla för de är soligt och lov :) Annars höst för då finns de fina kläder och ja fyller år och de e ganska mysigt.

Hejsan! vill först och främst säga att jag tycker att du har så himla go röst och väldigt fint yttre, det inre verkar fint det med.
Jag är en tjej som kör långtradare till yrke. Rätt ensamt, har dock dator med mig.
Som tjej är man rätt utsatt i yrket. Men jag älskar mitt jobb!
Vad tycker du om tjejer som kör lastbil ? Ska killar hålla sig till det och tjejjen till köket ?

Svar: Nej ja tycker killarna ska laga mat åt tjejen de är mycket mer romantiskt <3

vart ser du dig själv om ca 10 år ? gällande ditt förhållande med hugo, kompisar, kmr du ff va kompis med dessie o alla dom, vart arbetar du, skola & utbildning ? BERÄTTA! :D

Svar: Ja och Hugo är sooo over so 2008-2009. Dessie höhö?

Vad kommer du göra om socialdemokraterna vinner?

Svar: Öööh ja kommer leva mitt normala super roliga liv

Hur gammal var du när du förlorade oskulden? önskar du att du hade väntat?

Svar: Ja sparar mig till bröllopsnatten såklart vem gör inte de? Ja har oxå en silver ring som visar att jag är oskuld shoho! GUD OWNS

Hur många seriösa förhållanden har du haft? Hur många gånger har du vart kär?

Svar: Hmm 1 typ fast vi hade inte sex hehe men ja va kär. :)

Hur har du lärt dig att gå i höga klackar så bra?
Ska man gå på ett speciellt sätt för att hålla balansen och att de ska se snyggt ut?:)

Svar: Ja vet inte ja va bra från början typ eller va ja fick höra av folk iaf! Övning ger färdigheter typ (kan man säga så). Man måste iaf träna för att bli bra på att gå annars är man ett under som jag dåra! hihi

puss/moa

Idag idag idag idag!

Tjo Tjena! Idag har vi haft världens längsta dag eller de kändes som de iaf. Vi började med Engelska i 2 timmar öööööhh trögt. Sen åt ja på tacobar med Sandra fast hon åt kyckling. Sen efter de hade vi matte och de va oxå seegt och efter de so med Edmund England haha, idag märkte jag och Sandra att han hade jätte långa tånaglar uuuush haha så de va ganska äckligt men annars verkar han va en bra lärare typ. Malin började oxå i klassen idag asso Malin i förra klassen och Mickans ex tror ja om ja inte har helt fel och sen slutade en av emo gänget i klassen oxå. Sen trodde ja de började 2 nya tjejer till men dom hade visst varit här från första dagen fast dom vart sjuka sen så dom kom idag igen. De känns som man ser nya människor i klassen varje dag, kanske för man gör de typ. Iaf vi började 10 idag och slutade kl 5 över 4 åååååh såå låångt! Sen på fredag ska vi typ ha kick off (vet inte va de är men några säger att de är nollning typ heh) men massa kommer inte va me på de eftersom de e propaganda i helgen så de är lite synd, sen nästa vecka har vi idrottsdag ja döööör hatar idrottsdagar... XOXO MOA

sweeet

 Idaaaaag åt ebba, jessica, madde, linnea C, hedvig och jag donkish till luch :o det är tydligen där som alla coola norra barn hänger dessa dagar! Iaf vi har sagt att vi borde gå på bio, tyvärr var det inte alla som ville se toystory :/ Iaf och sen visade de sig att Jessica minsan gillar gudfadernfilmer, like me!! De e feeeeeett nice juu!
Nu har jag iaf bestämt mig för att tyyyp gå på insparksfesten...!
XOXOO SALLY


Sanningen bakom afrika bilden!

Sanningen är att vi inte va på kolmården ja bara skoja.haha..haha..haha. Iaf Jag har då varit as bra på photoshop och gjort så att de ser ut som att hon är i afrika fast ja bara har klippt in henne i en giraff bakrund *Stolt*  xoxo moa

Idag har jag...

SHoho! Idag va ja först i skuuulan vi hade tråkig matte och en tjej som heter Sofia som går i min klass trodde att de inte fanns några mobiltelefoner i Tunisien haha dum. Efter de va de lunch och ja åt på donken den största menyn som fanns (tjockis). Sen hade vi grafisk design som va najs man får sitta vid datan i 3 timmar och göra va man vill uuuuh. Efter skolan träffa ja Sallu och vi gick runt lite och snacka och ja köpte hamburgare till...fan ja som skulle va nyttig. När ja kom hem va ja hemma i typ nån timme sen ringde Madde och fråga om ja ville göra nått med hon och Emma så ja drog ut igen och då satt vi oss vid en bänk och sen drog Madde så då satt ja och Emma kvar och prata, haha hon värkar ha fått nån rolig tjej i klassen som va lite konstig. Vi satt iaf på bänken från halv 9 till 10. Nu e ja hemma och chillar ska snart sova för ja äääälskar att sova. Puss alla love you! xoxo MOA

Juste fick oxå veta att Madde och Emma tyckte de roligaste med finnbloggen va när vi skrev va vi gjorde på dagarna, ja som trodde de va de tråkigaste. Vad tycker ni e roligast då kära läsare?? come on och komentera...SKRIV FFS!

this is trendigt

 Idag fick vi två läxor uuuu! men det vara inga jobbiga saker.. Läsa ett kapitel i räddaren i nöden (som jag ändå skulle ha läst när ja va klar med den jag läser nu) och svara på so frågor, uuu. Sen fick jag muy bien (:o) på min spanskagrej sååå hitils är det inte så tufft på norris!
Idag har jag köpt en cool kalender som jag pyntat med coola walliestickers och ett fluffigt penskrin!
XOXOXO SALLY


I Afrika


IDag i skulan åkte vi till kolmården och gissa vem som vas där?? Angelina!! XOXO MOA

Bilder jag älskar bilder!

Shoho! Har suttit hela kvällen och bara raderat jätte mycke bilder, har typ raderat en fjärdedel eller kanske lite mindre men nu e ja iaf klar och just nu har ja 8600 nånting i bara bilder på den här datan hehe. Ska juh rensa hela min dator nu så den ska gå fort igen för den e såååå seg just nu. XOXO MOA

vill resa dit jag vill.... typ.

Just nu är min stora dröm att åka till Marrakech i marocko, mamma och jag vill åka dit mest av allt!!
Sen vill jag oxå se södra africa, egypten, turkiet, rysska landsbyggden, moskva i vintertid, tyska landsbyggden, belgien, irrland och texas, det kommer det kommer....

Marrakech oooo!!
 


heh

Börjar lära känna ännu fler i klassen nu and that's great!
Iaf men idag var jag opasslig: jag var såå äckligt trött hade sovit ca 3 timmar, kommer inte ihåg allt vad jag sa och gjorde och sen så somnade jag sista lektionen på so:n när de va en film, som tur va hade ja redan sett den.
Iaf men idag hade vi vår första engelska lektion och jag är kär i min engelska lärare han är helt underbar, typ 70 och pratar bara engelska me oss, säger darling och berättar spännande aknedoter från sitt liv, hehe.
Min svenskalärare e oxå sweeeet och soläraren och gympaläraren med. De e faktiskt skönt att typ bara ha bra lärare, efter ett tag tröttnar man alltid på dom konstiga... :/
XOXO SALLY


Grafisk design

Tjoho idag har varit en najsig dag har varit glad all day! Började med att ja väcktes kl 9 tror ja av att Felicia spelade epic saxofon guy och den fastnar juh på hjärnan så de va svårt att somna om men sen gjorde ja de iaf. Sen när ja vakna igen va ja helt ensam hemma så ja gjorde iårdning mig i lungn och ro. Sen när ja skulle gå upptäckte ja att ja inte visste va mina nycklar var så de sluta med att ja sprang så fort ja kunde till tunellbanan och sen bussen (som ja gjort alla dagar hitills ja undrar hur ja kommer orka med de varje dag hehe). Iaf vi började juh kl 12 som va as soft och den ända lektionen vi hade va grafisk design i 3 timmar men de va jätte roligt och ja ville typ stanna och göra klart hehe nerdi ja e. Vi höll iaf på med photoshop hela tiden, vi tog bilder på oss och sen fick man göra om dom till ailien och sånt så ja gjorde mig med rött hår och Sandra gjorde oxå mig fast grön och med en konstig mun haha. De va iaf kul och imårn ska vi typ ha de igen och vi ska ha de i 2 veckor nu sen byter vi till nått annat spännande. Puss/ MOA

Facelook xD

Hmm ja funderar på att färga mitt hår lite mörkare till hösten för ja har börjat få morottsrött högst uppe i håret hehe + att ja tror ja tyckte mörkt hår va finare på mig iaf. Får se vad som händer meen nästa sommar ska ja iaf färga mitt hår blont haha undra hur de kommer se ut. Om ni har nått förslag på hårfärg på mig så kan ni juh ge en komentar puss. /MOA

Dageeens outfit

Jaa nu när finnbloggen börjar bli superkända så måste vi juh lägga in dagens outfits lite oftare! Om ni undrar så har finnbloggen 15000 läsare om dagen!
de såg ut som ja va as brun i ansiktet så ja tog bort de hihi. Mitt rum ser lite stökigt ut.
Iaf om ni undrar varför just dom här kläderna joooo för att ja hade en av dom bästa drömmarna ja nånsin haft inatt och då hade ja på mig dom här kläderna konstigt nog kommer ja ihåg vad ja hade för kläder. Aja tänker inte berätta vad drömmen handla om direkt för den va lite pinsam att berätta i bloggen hihi men de va iaf en väldigt bra dröm och nu ska ja kolla upp vad de betyder :) xoxo moa

Skoooola

Började kl 12 idag så just nu är ja i skolan och har grafisk design typ uppdaterar senare puss xoxo moa

vem är så grym att den gör ett sådant schema till en oskyldig etta?????

 aahaha vill ni veta en rolig anknedooot (?)!! imorrn, en måndag, börjar jag 8 och slutar vid 5, ahahahah!! roligt skämt. Och så har vi ju då 40 min lunchrast, gash perfekt juu!!!
............................................................................................................................

XOOXO SALLY


sweeto niiiito

 Coola dagar..
XOXO SALLY

Påväg hem i lördas, tobias va cool och rökte.. I BUSSEN!!



några coola typer som vi träffade..




idag när sossarna hade ett coolt hopptorn på långholmen x) och dansbandsmusik! :o

wiii hoppa i sossetornet!!

mua å ja tävlade om vem som kunde först se fina saker i omgivningen, tror att ja vann asso..





Moa säger godnatt

Godnatt alla läsare hoppas ni sovergott för de ska ja göra :)

tears don't fall

XOXO MOA

Gamla bilder

Håller på att rensa lite bilder från datan och då hitta ja massa roliga gamla
XOXO MOA

YEY

 Idaag så har jag varit med wilmer, muuua och sen senast hos farmor och fått en massa leopardtyg. Haha de e så typiskt min farmor, lettiska tanter kan inte motstå leopardtyg x) aja men that is great.
Nu kollar jag äntligen på lejonkungen, älskar hur gamla disneyfilmer är ritade dom är suuupervackra, men vissa saker kan man inte låta bli att reagera på: hur de onda lejonet har eeeh svart man, är tanig och har sneda ögon, den lässkiga, onda handikappade hyenan osv... :S
Iaf hejja scar säger jag, jag har iaf alltid kunnat relaterat mer till dom onda i filmerna, dom är mer männskliga, dom är ÄRLIGA och dessutom ofta illa behandlade!
XOXOXO SALLY


Sax guy

Haha fett skön låt LYSSNA!
XOXO MOA

Vänster

Shoho! IDag träffa ja Sallu vi skulle på nån ungvänster sak på långholmen så vi drog dit men hitta inte ungvänster samlingen så istället tog vi en promenad längst vattnet. De e så fint där och så konstigt att de inte finns nåra fik eller restauranger på vägen så vi va as hungriga så när vi kom till slussen åt vi på donken. Nu lyssnar ja på mys musik och jul musik hehe XOXO MOA

mysig disney låt

xoxox moa

rr

Igår när jag stod och räffsade i 20 krs lådan på emaus så hittade asfina grejjor asso. Bla så köpte jag ett stort laxrosa, prikigt tyg som visade sig vara en beautiful dress! aaah who owns på attt tjacka fina grejor?? Iaf har den på mig nu and it feels just fine, nu ska jag träffa Wilmer.
XOXOXO SALLY


bääääääääääääääääääääääääst!!!!!

 Omg det här MÅSTE ni höra!
Imorgon, IMORGON, ska jag för första gången, I HELA MITT LIV. Se lejonkungen filmen!!!
i hela mitt liv har jag undrat och undrat och inte velat se den men ändå velat se den, och nu har jag tagit mig i kragen ffs!! Och nu har jag kollat lite på introt oxå och jag TROR att jag kommer älska den, ååå imorgon kommer bli bäst! :D
bääääääst!!
XOXOXO SALLY


Uuuush

Gaaassh när ja kom hem idag såg ja mig i spegeln och jag ser ut som ett vrak hahaha ja ser helt hög/trött ut :S snart ska ja sova och imårn e de söndag och ja har inga planer men hoppas de blir najs. buhu skola övermorgon.... xoxo moa

Hemma hos Tobias

Tjoho alla! nu e helgen slut tyvär... Noooo skola i övermorgon buhu. Iaf hemma hos Tobias började han sjunga och spela gitarr till Magnus (tobias sjunger tydligen as bra enligt massa) iaf sen snodde Adam alla chipsen men ja lyckades sno tillbaka några. Sen chillade vi vid rådhuset och sen drog alla förutom jag, Sallu, Magnus och Tobias och då börja Sallu och Magnus snacka om Stalin och Tobias sa att han va halv finsk så nu e han med i finnkompisarna. Sen va Magnus tvungen att dra så då stack jag, sallu och Tobias till Vitan sen drog Sallu och då visa de sig att de bara va typ 6 stycken där så jag och Tobias satt oss där och ja träffa en tjej som hette Sara som typ ska till vänster festivalen imårn så vi kanske ska träffas där sen va ja iaf tvungen att dra hem och nu e ja hemma. Försökte oxå få Sandra att dra till vitan och ringa Tobias men varken hon eller Tobias har pengar på mobilen så ja får va den som ger medelande till varandra hehe. NU ska ja sova godnatt xoxo moa

kkk

Tju. Idag fick jag tydligen vara ute till halv ett :o :o 
Iaf vi var hos tobias på kungsholmen och det var nice vissa satte på bra musik och jag lyckades haffa linnea och fria till henne! :o Snart ska vi flytta till rom säger hon!
När jag skulle hem å moa å tobias skulle till vitan så träffade vi några coola tjejer och en av dom kände en i min klass! wow.
XOXO SALLY

Någon satte på den här låten jag har alltid undrat varifrån den kommer..


Ikväll

Ikväll ska ja snart träffa Linnea, Emma och Oliver och vi ska typ hem till Tobias. Uppdaterar senare puss xoxo moa

on my mind

Älskar TÖNTmusik..... :S
You were always on my miiiiiind...
XOXOXO SALLY


Mysigt <3

xoxo mua

Vitan igen

Igår va de sjukt najsigt! först va de skola vi hade 2 lektioner det ena va bild då skulle man rita av den som satt brevid en utan att kolla på papret så ja ritade av Sandra (bild kommer upp sen). Sen på kvällen träffa ja o Sallu, Wilmer och Danne och sen träffa vi på Olle från förra klassen och Vincent och dom skulle till skinnis och undra om vi ville följa med så vi drog ditt, eller inte Danne. När vi kom dit såg Sally nån som hon inte ville träffa så vi drog därifrån och åkte till vitan där de va najsigt. Alla va typ där till och med Olle och Daniel från förra veckan och Mimmi och lilla Anna som va as packad och mådde inte så bra och Bajen orphans och Charlie. Efter vitan drog jag, Emma, Gusten och Tobias till donken i slussen och jag kolla på när dom åt. Sen när ja va neranför porten upptäckte jag att ja glömt mina nycklar hemma så jag väntar i 20 minuter tills ja kom in. XOXO MOA


Haha så här ser Sandra ut x)

cool day man

 Yo yo yo finny!
Idag så var det skuuula och jag hade världens sämsta dag ever -.- men seeen var jag och wilmer lite på den där konserten i vitan, sen kom moa och vi tre gick runt. Till slut gick jag och moa till vitan och det var nice träffade typ 1000 männsikor. Ah.
XOXO SALLY


cool day man

 Yo yo yo finny!
Idag så var det skuuula och jag hade världens sämsta dag ever -.- men seeen var jag och wilmer lite på den där konserten i vitan, sen kom moa och vi tre gick runt. Till slut gick jag och moa till vitan och det var nice träffade typ 1000 männsikor. Ah.
XOXO SALLY


text

I stayed up late every lonely night
Waiting for you to call me 
I used to think if I gave you time
Oh baby, you find a way to make it right

Finnkompisarna som åkte till danmark

här kommer en lärorik berättlese om två finnvänner som lärde sig livets läxa...
XOXOXO SALLY

 Det var en gång två finnkompisar som bodde grannar med varandra...

Den ena hette moa och hon drev ett litet cafe i sverige som sållde exotiska frukter:





den andra hette sallu och bodde i ett höghus...



de två finngrannarna var bittra fiender...



i sverige var det kallt och regnigt och moa drömde sig alltid bort till varmare och exotiska länder, som danmark...



så en dag tog hon sin morbrors båt och åkte iväg mot soliga danmark!



sally blev plötsligt väldigt ensam utan sin hatade granne, till slut stod hon inte ut utan kom efter moa i en liten motorbåt... Tillsammans fortsatte dom sin resa...



snart var de framme och i danmark var allt soligt och glatt, finnkompisarna had a great time! ...





dom solade och pratade i mobiltelefoner...







och åkte på safari turer för att se exotiska djur...













livet var great!



men tyvärr så blev finnkompisar i danmark bekanta med drogen marijuana, även kallat GRÄS. Det var inte så bra, båda blev riktiga, lata pundare...









sen dog dom.....


HJÄLP IRANSK KVINNA

Hon ska ställas i en grop grävd upp till axelhöjd, sen ska stenar kastas på henne, stenar tillräckligt stora att skada henne, men inte så tunga att hon genast dör. Det ska ske i staden Tabriz, Iran. Hon heter Sakine Mohammadi Ashtiani och är 43 år. Hon är dömd till att stenas till döds – för en påstådd kärleksaffär med en man. Aftonbladet har varit i Tabriz. Vi uppmanar nu till protest mot Sakinehs dödsdom. Skriv under för Sakineh – vi lovar att ta namnlistan till Irans ambassad. HJÄLP HENNE!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7639187.ab

Good times

Tjoho! Ida va de najsare i skolan, lärde mig allas namn nu eller iaf nästan allas och vi hade fett chilla lektioner och bara matte i 40 minuteer! NAAAAAAAAAAAAAJS. Imårn börjar jag 10 i think om ja inte har helt fel och slutar kl 3 men men de blir chill fick veta att vi har bild imårn naaaaaaaaajs. XOXO MOA

update about norra real

Idaaag var det faktiskt bättre in schuul, nu känns det faktikst som om att man ska gå med de här männsikorna i 3 år. Det står inte på finnbloggen men jag hade världens panik igår för att alllt kändes sååå fel.
Iaf idag gick vi rundvandring i mer än en timma :S:S:S I died. Meeen jag fick se alla uppstoppade djur som jag ju hade sett framemot eftersom att jag såg sånna på södra latin förut. Men asso dom här djuren var dubbelt så coola! Det fanns ett flodhästhuvud, ett giraffhuvud, ett zebrahuvud, en kungsörn, en fisk, en uppstoppad blomma och andra spännande djur!
XOXO SALLYYY


ono!

Åsso Norra real igår verkar superduper som skola, men klassen vet jag inte. Just nu känns det faktiskt inte så kul att gå dit igen, eeeh men det blir väll bättre..? I hope?
Vi fick iaf godis i ingången jao!
XOXOXO SALLY 


Skoooola

Tjo! Första skoldagen idag va väll helt okej typ lite tråkigt. Hamna iaf i samma klass som Sandra som ja träffat nåra gånger innan. De tråkiga va väll när lärarna gick igenom allt och sen att de va så många som kände nån redan i klassen så att de vart ganska uppdelat hehe men hoppas imårn blir lite bättre... xoxo moa

Lordkorvmoa och lordcyrus

hahahaha xD

fler filmer finns  på min youtube KORVMOA XOXO MOA

cheezez!

Buhuhu jag orkar inte göra ett långt inlägg om åsö oxå, nån annan dag perhaps :)
Men nuuuu ska jag frossa i ett kilo mishki (?) från lettland och kolla på south park för att trösta mig eftersom att jag är suuupernervös...
Förut tyckte jag att det skulle bli jättekul imorrn men just nu känns det bara trist.... :///
XOOXOX SALLY

ett fucking kilo....!


gaaaaaash

3 år har jag och min finnvän mua, m-u-a, varit vänner... gash! Och imorgon kommer allt att förändras och vi kommer inte längre att vara finntvillingar fast värre, punkmua å punksally, griskompis och arabtändarjesusmoa, mua och sallu, hamburgesally och korvmua, siamesiska tvillingar, hoes before bros....
XOXOXO SALLY


















































och det finns måååååååååååååååååååååånga fler bilder.............!!!
tänk alla tider!


Åsö grundskola tider

De bästa med åsö var att ja träffa min finnsiamesiskatvilling och konung marcus ofc. Kommer sakna åsö mycke känns de som nu iaf. Imårn börjar mitt nya liv gaaash ja e inte redo! Ska iaf åka till skolan med Malin första dagen vilket känns lite skönare så man inte åker helt själv och typ dör. Har ingen aning om va ja ska ha på mig imårn eller vilken tid ja ska upp men antagligen 7 i guess. Kommer sakna alla lärare buhu och horberoende och twilighttjockis och bajen orphans och klassen speciellt och att träffa sallu hela tiden buhu. Bilder från åsö:































<3<3<3<3<3<3

sen finns de juh ofc massa andra ja kommer sakna oxå! xoxo moa



inlägg

snart ska ja skriva ett supersorgligt inlägg om åsö och allt. xox MUA

Fika fika fika

Ida har ja varit me Salluuu sen ikväll ska ja träffa Sallu igen och Wilmer, vi ska typ fika i think. XOXO MOA

Medelande

De är nån som har lämnat 2 medelande på min mobil ja har ingen aning om vem eftersom ja inte har några pengar på mobilen så ja kan inte lyssna... vem e den mystiska.

cool day man

Igååår så hade vi klassreunion och det var trevligt trevligt men det kändes inte konstigt lr så, to soon tror ja... Vi såg gunnar och pär komma ut från skolan iaf!!! sen gick vi upp till vår fina gamla skåphall buhuhu.
Sen gick jag å moa hem till maddish och träffade emma åååå linnea och lite senare kom det några till.
och eeeeh sen var jag tvungen att gå hem kl 11..........
XOXOO SALLYY















innan the guys came







wow....



heh..



Högstadiet

nu blir de återträff med högstadieklassen och efter de ska ja och sallu träffa linnea och maddish. xoxo moa

fniss fniss

Are our children learning enough about whales?
XOXOXO SALLY


memories

Här är coola bilder från igår! 
XOXOX SALLY

För folk som inte kan blinka med ena ögat...
create avatar












White lies

XOXO MOA

Fotograf moa

Tjoho! Ida har ja först varit me Madde och Sallu och sen kom Linnea, vi drack te (eller inte jag) och sen drog Madde till Carro och jag, Sallu och Linnea träffa Wilmer och vi drog hem till Mattis och Linnea gav han en nyckel till ett hotell rum, han va iaf osocial och spelade starcraft med Viggo (som ja försökte prata med men han vägra svara) iaf efter de drog vi hem till Oliver och kolla på en suuuper tråkig film om hulken och skulle rökt vattenpipa meeen ja glömde kolen hemma så istället tog vi fina bilder och jag va fotografen och ofra mig upp för soffan. Sen vart ja sur på filmen och drack upp min ända vodka de va inte så mycke så ja vart inte lullig men ändå de hade kunnat funka om nån hade bjudit mig på dricka oxå så nu har ja inget till imårn. Iaf efter de drog vi ut på en romantisk promenad längst monteliusvägen. XOXO MOA

Allt om Moafåglar

 Jag fick pecis veta i en tidning att det fram till 1300 talet fanns det 3 meter höga och 250 kg tjocka fåglar på nya zeeland som kallades Moafåglar, som var nära släkt med kiwifåglar. Moafåglarna tros ha dött ut på grund av att de inte fanns några rovdjur bland dem till en början och sen när det kom rovdjur så var fåglarna jättelätta att klubba ner.
När europeerna kom till nya zeeland fick de hör historier om de här fåglarna som ingen trodde på.
1839 hittades ett jättestort ben från en sån här fågel som hamnade hos den engelska anatomlogen och paleontologen Richard Owen. Efter 4 år med kom Owen underfund med vad benet hade tillhört.
Faschinerande x)
XOXOOX SALLY


u

Igååår så gick jag och mua till the voice, x), med Wilmer and Daniel meeeen det kanske inte är riktigt min grej assow det var läskigt mycke folk. Men sen gick vi till vitan till det där ufostället. Sweet! Jag var sååå, såååå trött why me??
Sen så träffade jag min lillebrors vänner ute  och DOM får vara ute lika länge som jag! wtf is this??!!
Iaf nu ska jag uuut och träffa madde.
XXOXO SALLYYY


ooo

 Här är that faithfull day som var igår:
XOXOOX SALLY








Moas vänsterhäntpresent, JAG kom iaf ihåg det.............


vi bar olivers nya grejer för vi är så snälla..










hos olivah


Det här var det häftigaste igår! En stor tjock padda i stadsmiljö, helt levande som satt och väntade helt stilla fast än att det var a lot of people around it!


Juste vänsterhänt

ja fick iaf en pressent igår av sallu, de va en penna yeay!

my first kiss

bra låt xoxo moa

Igår

Igår träffa ja linnea och sallu vi åt glass och sen bestämde vi oss för att vi skulle träffas på kvällen. På kvällen träffa ja linnea och sallu igen och sen träffa vi mattis och magnus och sen kom oliver. jag, linnea, sallu och oliver gick hem till olivers egna supermysiga lägenhet där vi förade sen drog vi ut och träffa dom igen. Sen gick vi till tanto och där träffa vi en cool ginger och sen till vitan och sen till donken ofc! Sen sov jag, sallu, linnea och mattis över hos oliver. De dåliga me kvällen va att ja hade fajt me mina föräldrar (njaa men ja va sur iaf) och att ja inte hade nån kudde när ja skulle sova och sallu tog allt täcke så ja hade inte de heller. XOxo MOA

Vänsterhänt

HUR KUNDE JA MISSA ATT DE VA VÄNSTERHÄNTAS DAG IDAG??! Varför har ingen gett mig några pressenter? :( Dagen är inte slut en som tur e såå skynda me pressenterna lovers! YOU KNOW YOU LOVE ME XOXO MOA

SWEET

Nu ska jag träffa moa och linnea och det är fint väder ute, woho!
Baby one more time är fortfarande bästa låten och videon oxå, viste ni att det var brittney som kom på hela iden? :o cool man!
XOXOXO SALLY


gash

 Ikväll kanske jag ska träffa fredrick uu. Men först ska jag träffa mua, fast hon ville städa först :S De e ju nu det är vackert väder ffs om några veckor bara så kommer allt att vara kallt och mörkt....
XOXOXO SALLY


Fin


Spirit sången

En cool finnsång från filmen spirit x)

XOXO MOA

DJ Birdnerd

Hehe inte för att rubriken har nått me va ja ska skriva. Ida har ja inte gjort så mycket har typ känt mig död hela dagen och bara kollat på gossip girl på datan. Ja har till och med blivit såå in love och nerdig i gossip girl att ja igårnatt började sätta upp mina fina posters(?) på min gaderob för att den ska bli lite finare (a) och skapat en lista på spotify med musik från GG...busted. Ja har också flyttat fram min dator (som tog lång tid me alla sladdar) till min säng så ja kan sitta i sängen och kolla på tv. x). Ja har verkligen inte orkat göra nånting ida känns de som. Satt oxå och åt middag i mitt rum och ätit massa godis som ja lova mig själv att ja skulle sluta med även fast de e omöjligt när vi köpte massa på båten, men efter ja ätit upp allt ska ja försöka bli nyttig..are. Ja har inge liiiv hjälp! Min fina indiska gud har ramlat ner från min vägg oxå (inte för att nån e intresserad men ändå) och ja får iaf inte upp den igen, nån som vill hjääälpa miiiig? nee skoja. Ja har oxå börjat dricka massa vatten! Stort grattis till mig för ja ska bli en ny woman. De va allt ja hade att säga idag, antagligen kommer ja inte orka gå ut nu heller eller på hela kvällen så Godnatt (inte för ja ska sova nu utan för att ja kommer nog inte uppdatera mer idag). XOXO MOA

uuuups geeky...

Sometiiiiimes när jag har absolut inget att gööööra... så brukar jag kolla på intervjuer med famous people på youtube. Och. Igår. Såg jag en massa intervjuer med Rihanna och nu suddenly idag så tycker jag att musik is real good! Hon är underskattad, tycker jag!
XOXOX SALLY
 


why me???

Asso jag dör mitt hår är superkrullig och står ut åt alla håll och jag ser 80 tal ut :S jag har haft för mycket av något mjukmedel i det i think. Nu kan jag inte visa mig ute försen det är fixat för this won't do!!
buhuhu
xoxo sallyyyy



Superregn

Heello! Ida har ja kollat på gossip girl och sovit och sen på kvällen träffa ja Sallu och Emma, vi fikade först och sen gick vi promenad. De va mysigt. Sen när vi såg att de börja blixtra as mycke började vi gå hem. När jag och Emma va vid Emmas port typ börja de spö regna. Ja sprang hem och de ser ut som ja tagit en dush. De blixtrar typ från 4 olika håll weeeird. Nu ska ja se gossip girl och sen kanske ja uppdaterar om finland! Tyvär kunde ja inte ta några bilder där för mitt batteri i kamran dog. XOXO MOA

braa låt!

XOXO MOA

p-p-priiide!

 Här är pics fråååån pride!!
XOXOXO SALLYYY
















uuuu crazy!








kändiiiiis!!












g

XOXOO SALLY
 


s

Idag såg jag sound of music oxå! Haha jag älskar dom där dåliga, harmoniska 60 tals sångerna och teaterskämten. Och så är allt så fint där, det är nått special med det. Fast jag tycker myyycket bättre om baronessan än huvudpersonen, hon har mycket mer utsrålning och hon är mycket självständigare and cooler!
XOXOXO SALLY











dröm about scool

 Idaaag hade jag tänkt gå upp supertidigt och vara superproduktiv men tyvärr så vaknade jag inte :/ men nu ska jag fan i mig komma upp tidigt imorrn, lr idag! Cause I've got me some plans!
Iaf jag hade en supersweet dröm om min nya schuul! Alla i min klass, nästan var blonda killar med backslick och dom var konstiga och först var jag besviken men sen så sprang jag runt med dom och gjorde busiga/roliga saker och blev jagade och låste in oss i en simhall. Iaf tänk om det vore på riktigt!! Men jag undrar verkligen vad det betyder?
Senaste tiderna har jag drömt om i princip alla människor jag någonsin har känt,, brukar göra det när det är någon stor, ny grej som händer to me....
XOXOXO SALLY


utvecklande lov vill jag säga!

 Här är some av alla gamla bilder som jag ej har visat än (ono oredigeradeee :o) här är saker som jag har been doing en tid...
XOXO SALLU


gash denna ständiga whiteness! :/


mui

mua och jag var ute och gick en regnig dag..

punani tröjan, wuuups :D


suuudd


en fjäril som jag räddade from the street förut när vi skulle till landish!


coola vildsvin på ett forskningscenter


min kusinbarn and kusin


coola hönor på forskningscentret


här forskar min kusin om sorkar och om dom har personligheter, så här bor alla små sorkar i burar..


här är en liten sorkis :o


yeeees!

 Tjuuu alla ;)
Igår var jag på fotografiska museet med min mor and it ownd och idag cyklade jag med samma person till rosendal and it also owned! Iaf sen har jag sytt och läst och sånt oxå. Det här är typ första dagarna på hela sommaren som jag får vara helt själv i stan och det är såååå skönt. imorgon ska jag träffa elun som fyller år idag woho :) And probably buy a sweet gift om jag hinner!
Och på söndaaaag ska jag och mua på grönan wiho :D:D
XOXOX SALLYY


Snabb inlägg

Hello friends! Ida va ja me Salluuu, vi va ute och hade kul. Nu e ja hemma imårn åker ja till finnarnas land Finland. Kommer hem på lördag Puss! You know you love me XOXO Moa

Relax

Ja har juh en as cool tröja som ja haft sen 5an tror ja om inte tidigare. Iaf Frankie says relax
hitta ingen bättre bild på den...synd.
Frankie says relax låten
XOXO MOA

Ken


k

Idag så har jag fixat coola saker hemma och läst 40 sidor i krig och fred, hitils very very good yes yes, och sen kom mua hem till mi och vi såg... gash... en film. Tänker inte berätta vilken, det är pinsamt... men iaf den sög sååå hårt, var påväg att somna almost ett tag :S:S:S xD aa ahahha... 
iaf jag börjar tro att jag och mua är lite för coola för vissa som vi knr till! ;P
Nu lyssnar jag påååå... ingen mindre äääään.... dolly parton, of course...
XOXOXO SALLY


Landet i regnet

Shoho! Ida ska ja åka till landet även fast de regnar mycket. I want to dieeee paiiin. ne men typ. Aja e bara borta 2 dagar elleer 1 dag kanke men sen åker ja på kryssning till FINLAND med mormi, mammi och marcus! XOXO MOA

en till bild

Hitta en till bild på fb där vi va me ooho :O

å vad fin!!

o föresten! jag googlade på ordet dröm och det kom upp en massa fina bilder men den finaste var riktigt fin!
XOXOOX SALLY

visst visst??!
 


när du är närmare döden än pensionen....

jag har blivit galen i mjölk nuförtiden mmm!
imorgon tänker jag leva som en gubbe! jag planerar aaatt låna en bok eller flera, sätta upp en hylla, lägga pussel, spela skivor och dricka mjölk. livet går fort jag tror att jag börjar nå det fridsamma slutet......
there's got to be a morning after, if we can hold on through the niiiiight, we have a chance to find the sunshiiiine, let's keep on looking for the liiiiiight! oh can't you se the morning aaaaafter? it's waiting right outsiide the stoooorm, why don't we cross the bridge togetheeeeeer, and find a place that safe and waaaaaaarm!
XOXO SALLU





here is the song:


woho hej!

 tjuuu :) idag så har jaaaag först varit och fikat med jade, sen treffade jag mua, sen fredrick sen mua igen. Men snart kommer det att bli ändring på dessa tider för imorgon åker mua till landet och sen skulle hon åka båt buhuhu i'm so ronrey. ingen är ju i stan :/// Nä men så är det nog inte... ska iaf göra en massa finniga saker som jag har planed ;)
XOXOXO SALLU


Skula

Nu e de bara 18 dagar kvar tills skolan... Why. Sommarlovet går sååå fort. /MUA

Music

XOXO MOA

vilka är coola??

Halli hallå! Great news everyone! Finnkompisarna är supercoola och nu finns dom med på bild på natacha peyres blogg!
vi e för trendiga assoooo!!!!
XOOXO SALLU

här :B


RSS 2.0