Vänskap m.m.

Ja. Som sagt har det varit mycket klagomål och tjat om kärlek och dubbelmoral och finnkompisar och annat tjaffs senaste tiden. Många verkar vara förvirrade, men det är inte vi! Så here goes:
Kärlek är det som får allt att fungera, kan man ju säga och dra allt över en kam. Men kärlek är ju också förtroende och mod och respekt o.s.v... I alla fall... Vi som är finnkompisar är ju å ena sidan med i ett exlusivt gäng som få kan vara med i och som anses vara lite bättre en alla andra. Men utanför finnkompisarna är vi finnar eller finniga människor som behandlar alla med respekt och är snälla. Man får tycka saker om människor och man får har åsikter som någon annan inte delar, men vad man inte får göra är att vara elak eller slå någon för det.
Det värsta man kan göra är att slå eller vara elak mot någon som man egentligen tycker om. Man kan inte få ut något av det, det är så lätt att misstolka varandra.
Man får inte heller glömma att lyssna på andra, folk glömmer alltid bort det.
Och visst, ibland slår vi finnkompisar ner någon mobbad stalker, men det gör vi ju bara för att
Det här kommer att låta cliché men man ska verkligen behandla andra så som man själv vill bli behandlad. Att vara dryg, medvetet skryta och förolämpa andra kommer man ärligt talat inte komma någon vart med, för antagligen så kommer den personen någon gång att hämnas och det går bara runt runt...

Finn be with you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0