Ett brev till mig själv om 30 år

Kära Sally!
Vis den här åldern har du antagligen dött av alla russin. Om inte, yey!
Så om du nu inte är död så bor du ensam i en tvåa i en liten by utanför stockholm eftersom att ingen utom alla storbloggare kommer att ha råd att bo inne i stockholm, inte ens i tensta! (Föresten så kommer tensta att bli even moore fancy än ö-malm!) Ditt ena rum har du fått göra om till ett jättestort akvarium åt din mal som vägrar dö och har blivit ca 2 meter. Du älskar honom, men han är farlig och du kan inte sova på nätterna för du är rädd att han ska bryta sig ur sitt akvarium och atackera.
Du jobbar som biljettrivare till en rymdfärja. Hela dagarna står du halvsovande och river och river. På kvällarna går du till en bar och kollar på nyheterna där Sveriges diktator Carola talar till sitt folk. Sen går du hem och matar din jättemal med ett kilo alger.
USA finns inte längre för Mexico har blivit en stormakt och tagit över hela nordamerika, och de är inte nådiga! Barack obama har flytt till Korea, världens nya sverige.
Du samlar ihop pengar för att ha råd att åka till Frankrike och se en utställning om Ipods, som är superretro nu.
De flesta av dina gamla vänner har lämnat jorden som ju inte är så mycket att ha längre, och flyttat ut i rymden. Dina nya vänner är också biljettrivare eller rymdskrotstädare.
Sovjetunionen har återuppstått och hela din familj har flyttat dit. Man har återupplivat Michael Jackson och han är lika olycklig som någonsin.
Tre år senare kommer du att släppa en skiva och bli superkändis. Du ser till att bli av med malen, köper alla rymdfärjor som finns, samlar ihop dina saker och flyttar du också till sovjetunionen där du blir bonde.

Japp, detta är vad jag tror kommer hända. Sen får vi ju se om allt stämmer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0