Finnkompisarna gives it right back at you!



Hej finnsally och finnmoa!
Jag är ett stort fan av finnkompisarna men det finns en sak som jag har tänkt på. Ni har väldigt mycket dubbelmoral ibland. Först säger ni att alla  ska vara vänner och att ni älskar kärlek, men sen pratar ni lixom om finnondska? Och först säger ni att ni aldrig skulle banta och sedan älskar ni fitness, lixom?
Men anyway, ni är bääääst. Löööööw u önskar att jag fick vara meeed!!!q<3<3<3<3<3<3
Anonym finnlover


Hej anonym finnlover!
Tack för ditt brev!
Det var ofinnit skrivet! Vadå dubbelmoral? Här har vi  absolut ingen dubbelmoral, det finns inget som vi finnkompisar ogillar mer än dubbelmoral! Man kan ju licksom inte säga en sak och sen säga en annan, det fattar väll till alla lixom? Till och med Karin borde ju fatta det!
Vi finnkompisar älskar så klart kärlek och vänner, hat är det värsta som finns. Vi låter alla som vill hänge med oss och är snälla mot alla och alla djur. Vi gillar inte folk som inte har tolerans och som inte respekterar alla människor, oavsett om den är finn eller inte, har dyslexi eller är ful! Man måste vara snäll, mer kärlek och respekt!
Banta skulle vi aldrig göra, vart får du allt ifrån? Kan du inte läsa ordentligt eller? I så fall så borde du kanske inte läsa finnbloggen, hallååå?
Vi gillar inte folk som ogillar saker. Dom är jobbiga trångsynta. Sånna som du som aldrig kan erkänna att de kanske har begått en litet misstag, det är det  värsta som finns!
Du är mobbad och sluta genast att stalka oss, looser. Skaffa dig ett liv och sluta skriva brev till Zac Effron! Lämna honom ifred!
Och oss!

Peace!

/Finnkompisarna

Kom ihåg att finnkompisarna gärna svarar på alla frågor och undringar som ni har, skicka bara ett brev med frimärke till vårt högkvarter så svarar Hugo. Har du tur kan du oxå få en autograf! Lycka till!

Kommentarer
Postat av: stalker....

Hon karin verkar vara jätte cool! Vem är hon? Jag är hennes största fan.... Hon är min största kälek.Skriv lite fakta om henne snälla!

XOXO

2009-09-05 @ 10:06:14
Postat av: finn

EHehe who are u stalker? Nej Karin är en n00b,vi är med henne för att vara snälla. Men vi kan kanske skriva nått annat senare... Kanske. >:(

2009-09-05 @ 12:16:44
URL: http://finnbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0