vänliga tips:



här bifogar jag en vänlig lista på roliga saker du kan göra när du är själv och inte har tillgång till datorn, internet (hahaha skohjjah bah), tvn eller mobilen(inte för att jag någonsin skulle behöva det! säkert inte dolly parton heller!):

gå till en mataffär! det är alltid roligt att vara där och se på allt konstigt dom har. kolla på deras leksaker från kina. köp någon spännande mat! hälsa på dom som jobbar där! va lite vild and crazy lixom!

köp en påse godaunderbarafantastiska sour cream and onion. dela upp chipsen i små högar med hjälp av kompilcerade indelningssystem som du kommer på och skriver upp på ett pappar. ta god tid på dig och räkna igenom chipsen många gånger så du vet att du har fått rätt. lovar att det är helt insane.

jämför dig med andra männsikor du känner. tänk på vad du har som är bättre än dom och varför det du har egentligen inte är särskilt bra egenskaper. sen kan du tänka på vad som är så bra med alla andra. fundera över varför alla andra är bättre än du och vad du kan göra åt det. du kanske inte borde ha på sig den där färgglada tröjan till exempel? eller du kanske inte egentligen borde berätta att ditt största intresse faktikst är insekter? nä juste!

planera och dröm om framtiden, det är alltid en hit. kom på nya ideer och ja...underbart! inget för en som saknar fantasi dock!

fundera över varför just du inte ha någon fantasi eller kan vara kreativ av dig själv. vad är det som gör kreativa människor så mycket bättre än du? och fundera över varför du alltid måste sno andras ideer  och inte bryr dig ett skit. det kan vara intressant :) jag undrar faktiskt vad det är som gör att vissa människor ganska många faktiskt inte verkar kunna komma på egna ideer någonsin :o why? hur lever sådanna männsikor??

hämta ett förstoringsglas och gör spännande undersökningar i ditt rum! låtsas att du är i skogen! ta reda på vilket foder din jacka har, hur ett visst tyg ser ut uppförstorat och vad medianen av en massa sidor i en bok är. undersöka lister är oxå en hit! använd din imagination allt kan undersökas!

fundera över hur ditt liv skulle vara om du var som någon annan som du känner!

poss poss //sally


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0