Woho allas favoritlista!

Här är det Sally som hissar oooch dissar!



Ghandi! Han var fett snäll och finnig. Allt han ville var bra saker. Han åt inte döda ´djur och han drack inte ens te. Hans namn var rolig och alla indier gjorde som han ville! Han blev en gullig liten gubbe som vågade ha lite kläder på sig och han är lätt att måla av!


Nerver! Finnkompisarna <3 nerver! De är bra till en hel massa saker och dessutom ganska viktiga. De ser roliga ut och alla nerver är vänner och lever i harmoni. Och visst kan de vara väldigt jobbigt att plugga om dem men det väger upp för att de är så söta!


När en 95a försöker att dissa en. Det är nästan gulligt! Man känner att ååååå titta vad han försöker och försöker! Det är lite som att kolla på en baby som inte kan vända på sig! Men sen kommer man ihåg vem det är och då skrattar man istället!




K*trina som är mattelärare. Hon är ond och alltid arg! Hon får skylla sig själv att hon har hamnat på svarta finnlistan för det förtjänar hon. Dessutom är hon lurig och i början trodde alla att hon var snel. Men nu har det visat sig att hon är på Beatrice sida och att hennes hemliga attack då är att hennes röst låter som en tågvissla som bränner sönder finnkompisarnas beautiful öron! Dessutom skäller hon bara ut finnsally på lektionerna helt sjukt! F*ck u K*atrina! >:(


Att inte ha pengar. Deet kan suck my monkey  balls! Man har inte råd med något och måste avböja på allt. dessutom tvingas man sitta och se på när ens så kallade vänner sitter och gluffsar i sig gosaker! Sedan får man på något förumjukande sett tigga till sig en liten tia...

Fattigdom är ett stort problem världen över

Skolan över huvudtaget! Den suger och dessutom är skolan sjukt luriga!. Skolan lurar föräldrarna att det är ett läroverk, att alla blir behandlade rättvist att maten är bra och att eleverna får vara med och bestämma. Sen tar de bort den varma gula färgen från väggarna för de vill att skolan ska kännas som ett fängelse där alla barnen tvingas plugga och där det inte finns något hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0