Trendbarrometern

Här kommer ett litet inlägg för er finnar som har lite svårt hänga med i finntrenderna. Bara det allra hetaste är gott nog. Här är några heta tips på saker man ska ha. Finntermometern får ta temperaturen på saker som är finn och inte finn

Star Wars har blivit finn igen. Är man cool så skyndar man sig till affären och köper något. Det är coolt med T-shirts, ryggsäckar och pennor m.m. Hot hot hot.


Hello Kitty är i och för sig alltid in style men nu mer än någonsin förr. Det bästa är att det finns så många olika saker med den jobbiga söta rosa katten på. Några av finnarna har tex. klocko, halsband och t-shirts och tatueringar.


Prinsesstårta är hot och gott. Är man supertrendig så är det det som man ska äta just nu.


Corny. Ja corny ja, vi minns ju alla de vackra sångerna som hittades på om corny och hur det alltid var slut i affären när man väl skulle köpa det. Men faktum är att man har tröttnat lite. Varför köpa en corny när man kan köpa köpa flera goda kinder maxi istället lixom?


Energidrycker är ett big no no this days. Dom suger så hårt. Det kommer aldrig någonsin att bli finn  och har aldrig varit det på riktigt heller.  Världen vore en vackrare plats utan dom!


Landet är inte så in  style som det brukade vara. Heta resmål är istället storstäder och varmare länder. Ute på landet finns det inte så mycket man kan göra och långtråkighet är inte så modernt som det brukade vara. Buuu!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0