finnit

Här är några fina förslag på finnrelaterade TV-programm som inte finns (än) men som borde finnas. (Alla ideer är helt orginella)

The money and the power
16 ickefinnkompisar med olika bakgrund ska bo tillsammans i ett stort mysigt hus och tävla om att bli finnkompisarnas nästa sekriterare. Varje avsnitt väljer finndomarna (Korvmoa, Sally och Markus) bort den ickefinnkompis som passar sämst. När han säger Get da hell out of here vet man att man är ute. Uppgifterna går ut på saker som att köpa rätt sorts hamburgare till rätt finne, fixa lokal och sprit till finnfesterna och massera Markus fötter.

Finn factory
16 finnkompisar med olika bakgrund ska bo tillsammans i ett stort mysigt hus och tävla om att få äta gratis donkenmat i hela sitt liv. Varje avsnitt ställs de inför nya utmaningar och den som klarar sig sämst åker ut. Utmaningarna är vidriga och går ut på saker som vem som klarar sig längst en dag ute utan en hamburgare, vem som kan läsa flest lisaplace inlägg och vem som kan ta på sig mest finnmedel. Finnkompisarna blir kränkta på alla sett och vis men på ett underhållande sett!

Du är vad du äter
Dietexperterna Moa och Sally tar varje vecka på sig att hjälpa en finnkompis som kommit på fel spår när det gäller mat. Det gäller inte bara matvanor utan också tankesett och inställningen till mat. Sally och Moa hjälper finnkompisen att sluta träna och börja använde sig av latar medel för att ta sig till ställen. tillsammans rensar de ut all nyttig mat ur finnkompisens kylskåp och hjälper den att handla mer onyttigt och varierat. Selleri och morötter byts ut mot choklad, hamburgare och cola. Varje morgon och kväll måste finnkompisen oxå se till att dricka en stärkande milkshake. I slutet av månaden ska finnkompisen ha fått fler finnar och gått upp minst 10 kilo.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0