Svar på tal



Hej!
Är det sant att det finns finnkompisar som brukade banta och försöka vara nyttiga förut? Jag har hört det från säkra källor!
Aaamanda

Hej Aaamanda. Vad trevligt att du tog dig tid att skriva hit. Du har antagligen inget liv. Synd om dig! Först vill jag säga att det du har hört är inte sant. Du har antingen hittat på dig det själv för du har inget liv eller oxå är din "källa" en av de stackarna som inte får vara med  i vårat exlusiva gäng och som jämt kommer till oss och frågar om de får ta hand om vår smutstvätt. Vi säger såklart nej. Vi har några jättesnälla thailändska tjänare som gör det åt oss och är mycket bättre än våra stalkers någonsin kan bli.
Sedan skulle jag vilja fråga dig varför du stavar ditt namn med 3 aaa:n? Det kan verka lite... Stört. Antingen har du dyslexi eller så hatar dina föräldrar dig. Eller så har du inga föräldrar.
Det är en befängd ide att en finnkompis skulle någonsin ha bantat. Never ever! Hela vårt koncept går ju ut på hamburgare, choklad och kakor. Vi strävar hela tiden efter fler finnar och de kan man ju inte få av att gå runt och vara nyttig hela tiden? Folk som bantar eller är nyttiga hatar antagligen sig själva. Och hatar man sig själv så är man ju emo och det vill ju ingen vara, right? Så därför bantar vi inte.
Det kan dock hände att en finnkompis då och då går ut på en prommenad eller tar en cyckeltur, men i så fall är det antagligen för att åka till någon affär eller för att man har blivit tvingad. Eller bara för att det är trevligt.
Dock så har finnkompisarna haft sina mörkare stunder. De stunderna har offtast något med Beatrice att göra. Hon har en skrämmande effekt på folk, ska ni veta, och hon är alltid ute efter att sabortera för finnkompisarna på olika sett. Men hitils har ingen allvarlig skada skett och det är sådant här vi finnar tvingas stå ut med för att vi är så coola... Det är priset men det är värt det.

/Sally


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0