Detta händer inte ffs



Alla blir plötsligt super nyttiga och börjar äta varierad mat och motionera varje dag. Tillsammans bränner vi hamburgare och choklad på ett stortbål medan alla äter morötter. Alla finnkompisar blir plötsligt superslimma och tränade. Alla mår jättebra och är alltid pigga och inga dör tidigt eller får diabetes.

Finnmarkus slutar att vara finnmarkus. Alla tröttnar på honom och hans finnar börjar att blekna. Istället får Heda bli finnkungen. Hon och Karin gifter sig och alla är glada att bli av med Markus. Vi kastar bort alla hans gammla saker och tar bort tatueringar med honom med laser. När Heda är finnkung måste alla gå till plattan och hänga med 95or och 97or, men det gör ju inget, alla älskar ju 95or!!<3<3

Finnkompisarna tröttnar på att finnfesta. Plötsligt inser alla att det är mycket bättre att sitta inne på kvällarna och läsa böcker tillsammans, rita drakar och kolla på Twilight. Finnkompisarna får plötsligt bra betyg och bakar kakor till sina lärare. Alla börjar hata att ha roligt. Vi behöver ingen dans, gängbråk eller vodka, vi har ju vetenskapsböcker att läsa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0